Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neozbiljno prepucavanje

Fabjan: Prebit ću Daleya! Daley: Fabjan je napušen!

Fabjan Daley
Foto: Fightsite
05.12.2013.
u 17:37

Slovenac je nakon potvrde dvoboja požurio objaviti vijest na svojem službenom Facebook-profilu te je ustvrdio da će "Daley dobiti batine".

Danas je potvrđeno da će Final Fight već u travnju 2014. ponovno stići u Ljubljanu, a da će priredbu predvoditi novopečena FFC akvizicija Paul "Semtex" Daley i ponajbolji slovenski kick-boksač Miran "Rocky" Fabjan.

Slovenac je nakon potvrde dvoboja požurio objaviti vijest na svojem službenom Facebook-profilu te je ustvrdio da će "Daley dobiti batine". Na odgovor nije trebao dugo čekati.

"Paul Daley dobit će batine u travnju. Vidimo se u Ljubljani, ;)", poručio je Fabjan.

Na to mu je Daley odgovorio s puno humora i ironije, no vidljivo je da je riječ o pozitivnom stvaranju napetosti oko ove vrhunske borbe.

"Ha ha. Mora da si napušen. Moraš biti napušen kad nešto ovako kažeš. Nokautirat ću te. Jednostavno", zaključio je borac koji je bio velika UFC-ova zvijezda i izazivač u legendarnom Strikeforceu.

Obojica su u posljednjem meču poražena. Fabjan je stradao u svojoj Ljubljani od Ibrahima El Bounija, a Daley je odlukom sudaca izgubio od Alexandera Yakovleva na priredbi Legend 2. Ljubljana će biti odlična prilika za popravni ispit obojice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije