Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE TRANSFER

Lavezzi pred vratima Chelsea

Lavezzi
Reuters/Pixell
07.01.2016.
u 21:03

Argentinski reprezentativac je ove sezone postigao dva gola u 15 nastupa za PSG, a otkako je 2012. stigao u Pariz zabio je 34 pogodaka u 154 nastupa.

Argentinski nogometni reprezentativac Ezequiel Lavezzi (30) na korak je od prelaska iz Paris Saint-Germaina u redove engleskog premierligaša Chelsea.

Argentinac i njegov agent Alejandro Mazzoni sastali su se s čelnicima londonskog kluba i prema pisanju francuskog tiska dogovorili su sve detalje oko ugovora. Predstoji tek dogovor klubova oko odštete, a prema vijestima koje stižu iz Pariza čelnici PSG-a nemaju ništa protiv njegove prodaje.

Posljednjih dana nagađalo se kako bi se Lavezzi mogao vratiti na Apenine gdje je pet godina igrao za Napoli. Za njegove usluge najveći su interes pokazali Juventus i Inter.

Argentinski reprezentativac je ove sezone postigao dva gola u 15 nastupa za PSG, a otkako je 2012. stigao u Pariz zabio je 34 pogodaka u 154 nastupa.

>> Kroos, Pato, Falcao, Lavezzi... Koga sve čeka transfer ove zime?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije