Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVJET LIJEČNIKA
Povratak na članak

Evo zašto Sosa nije bio na presici, propustio je i trening reprezentacije

Dalićev je prvotimac i dosad je odigrao sve tri utakmice Hrvatske na SP-u. Njegov nastup ne bi trebao biti upitan ni u osmini finala, gdje će vatreni igrati protiv Japana.

Komentari 5

Avatar kreky_87
kreky_87
00:55 04.12.2022.

Sosa je super ali se vidi kod njega i kod Juranovića da su impresionirani velikom pozornicom. Samo hrabro!!

VL
DE
derin
18:23 03.12.2022.

Prije par mjeseci sam pisao da momak izgleda možda ne može spojiti više utakmica u kratkom roku. Zadnju utakmicu odigrao prema naprijed vrlo skromno i tako više, manje cijelo prvenstvo prema naprijed, premalo pridodavanja naprijed, ulazaka u šesnaesterac, povratnih lopti, dobrih centaršuteva. Daliću, ne kompliciraj, već stavi lijepo Barišića, možda i Budimira naprijed malo, ni Kramarić neki dan nije puno pokazao. Treba nam svježa snaga.

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:30 03.12.2022.

Iscrpio se od netočnih centriranja?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.