Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DONOSI

Evo u kakvoj formi Hrvatska dočekuje sraz s Bugarima

niko kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.10.2014.
u 09:20

Od veznih igrača Luka Modrić i Ivan Rakitić kao razigravači Reala i Barcelone u vrhu su statističkih kolona.

Hrvatski reprezentativci započinju akciju Bugarska, a Niki Kovaču na okupljanje trojica su došla kao strijelci proteklog vikenda: Mandžukić, Jelavić i Vida. Goal vam pritom donosi grafičku analizu najvažnijih hrvatskih igrača, koja otkriva u kakvoj formi su pred kvalifikacijske sudare s Bugarskom i Azerbajdžanom.

Od veznih igrača Luka Modrić i Ivan Rakitić kao razigravači Reala i Barcelone u vrhu su nekih statističkih kolona. Tako Rakitić ima najviše dodavanja u španjolskoj ligi (545), Kroos je treći s 528, Luka sedmi sa 403. I dok Raketa ima vrlo dobrih 91,01 posto točnih dodavanja, još kaska za motorima tiki-take Iniestom (92,33 posto) i Xavijem 92,37 posto)! Kroos, recimo, ima 92,61 posto točnih dodavanja, a najbolji je Illarramendi s 93,82 posto. Modrić je na 88,59 posto.

Luka je zato suigračima stvorio osam šansi, Raketa sedam, no zaradio je deset prekršaja u odnosu na svega pet na Modriću.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Vida i Milić alternative Vrsaljku i Striniću

Komentara 6

SA
SI aka SI
09:25 06.10.2014.

ovakvi članci su potpuno beskorisni što je dokazano na prijašnjim utakmicama reperezentacije. Jer izbornik ne koristi igrače na njihovim najboljim pozicijama, već forsira svoj sustav i tjera igrače koji treniraju pod Ancelottiem ili Simeoneom da usvajaju njegove revolucionarne ideje. Dok ne pređemo na 4-3-3 i nađemo centralnog veznog, ovakvi podaci su samo slovo na papiru.

FU
fullmark
09:58 06.10.2014.

Kaže: Od veznih igrača Luka Modrić i Ivan Rakitić kao razigravači Reala i Barcelone u vrhu su statističkih kolona. A ove panjine ih koriste kao DM umjesto AM i šta ti onda vrijedi statistika.

Avatar franioprvi
franioprvi
11:15 06.10.2014.

Nogomet , na srecu , nije matematika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije