Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER

Pitamo vas: Koji trener bi najbolje vodio Hajduk, tko je najbolje rješenje?

Split: Trening HNK Hajduk prije utakmice konferencijske lige s Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
12.09.2022.
u 17:10

Nekoliko uglednih imena vrti se po kuloarima i špekulira se kako bi upravo oni mogli preuzeti Hajduk.

Hajduk je u potrazi za novim trenerom nakon što je razriješio dužnosti Valdasa Dambrauskasa

Mnoga imena se provlače kroz medijski eter, neki spominju Nenada Bjelicu i Gorana Tomića, koji bi svakako bili odlično riješenje za klupu bijelih, ali to trenutno nije moguće. 

Obojica imaju klauzule u svojim bivšim klubovima, Rijeci i Osijeku, da trenutno ne mogu voditi nijedan klub u HNL-u. Pitanje je da li bi Bjelica uopće htio voditi domaći klub, vjerojatnija je opcija da se okreće inozemstvu. Predsjednik Jakobušić želi jako ime, navodno je prvi na 'picku' Slaven Bilić, iako to nije realan scenarij, svašta se može dogoditi. 

Matjaž Kek se dugo vrti u medijskim kuloarima u kontekstu povratka u hrvatsku ligu, ipak, bivši Rijekin trener je izbornik Slovenije, ali nikad nije skrivao simpatije prema Hajduku. Samir Toplak dobro je poznato trenersko ime na našim prostorima, posjeduje kvalitetu i nikad nije dobio priliku voditi neki jači klub, nakon otkaza u Gorici, slobodan je trener. 

Dakako, nije nemoguć ni ostanak Mislava Karoglana, trenutnog v.d. trenera, do kraja sezone. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 4

MO
modovisisajteMaraschino
18:18 12.09.2022.

braća Mamić

RO
RogaBabaroga
20:43 12.09.2022.

nitko

FR
freeshooter
20:41 12.09.2022.

...najbolja je opcija 2u1... odnosno Ivica Puljak, i gradonačelnik i trener, em bi se uštedilo, em bi bilo još zanimljivije, a nema se što izgubiti, treba probati, barem ovu polusezonu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije