Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNI EP

Evo tko stoji Hrvatskoj na putu do polufinala, možemo izbjeći dramu u zadnjem kolu!

Hrvatska slavlje
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
14.01.2020.
u 21:59

Prvenstvo nastavljamo u Beču, a u našoj skupini su pored Bjelorusije još Austrija, Češka, Njemačka i Španjolska

Hrvatski rukometaši su prvi dio Europskog prvenstva završili s maksimalnim učinkom. Červarova družina je s tri uvjerljive pobjede (protiv Crne Gore, Bjelorusije i Srbije) osvojila prvo mjesto u Skupini A i u drugi krug natjecanja prenosi dva boda.

Prvenstvo nastavljamo u Beču, a u našoj skupini su pored Bjelorusije još Austrija, Češka, Njemačka i Španjolska.

Hrvatska slavlje
1/12

Sljedeći naš protivnik je Austrija, a dvoboj protiv domaćina igramo u četvrtak. Austrija je prvo mjesto u Skupini B potvrdili pobjedom protiv Sjeverne Makedonije s 32:28.

Dva dana kasnije, u subotu, čeka nas susret protiv Njemačke, te u ponedjeljak utakmica protiv Češke koja je pobijedila Ukrajinu s 23:19 i osvojila drugo mjesto u Skupini B.

Nadamo se kako će Červarovi izabranici do posljednjeg kola u Skupini I osigurati polufinale.

Naime, u srijedu (22. siječnja) Hrvatska igra protiv Španjolske i ne bi željeli strepiti o ishodu tog dvoboja.

U borbu za medalje idu dvije najbolje plasirane reprezentacije.

Završnica prvenstva igra se u Stockholmu. Polufinala su na rasporedu u petak (24. siječnja), a razigravanja za treće i peto mjesto u subotu. Finale se igra u nedjelju u 16.30 sati.

>> Pogledajte razgovor s Goranom Špremom na Večernji TV-u

Komentara 8

DE
derin
02:25 15.01.2020.

Nemamo širinu, nadam se Marićevu povratku. I ne treba uzaludno forsirati 7 na 6. Bilo bi dobro da dobijemo šut i izvanka, prije svega Mamića.

Avatar Django
Django
23:02 14.01.2020.

Austrija je izuzetno opasna, razbili su Makedoniju i konačni rezultat je ustvari puno bolji po Makedonce. Igraju slično Slovencima, angažirano i ratnički cijelu utakmicu, uostalom vodi ih Aleš Pajovič, bivši slovenski reprezentativac (to je onaj koji je zamalo izbio oko Metličiću). Uz to još imaju vjetar u leđa kao domaćini.

DI
dino007
04:12 15.01.2020.

Bez lijevog vanjskog nemamo šanse za medalju., a protiv slabijih protivnika iz grupe smo ga već ttebali imati .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije