Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrijavanje za SP

Pogledajte što je Šuker napisao na zastavu koja ide u Brazil

šuker
Foto: Ozren Maršić
1/2
31.05.2014.
u 12:00

Uz predsjednika HNS-a na navijačku zastavu poruke su napisali i Vrkić, Šišljagić...

Uoči prijateljske utakmice s Malijem predsjednik HNS-a Davor Šuker, osječki gradonačelnik Ivan Vrkić, župan Vladimir Šišljagić i ostale javne ličnosti na osječkom Trgu slobode napisali su poruke na velikoj hrvatskoj zastavi koja će s navijačima na SP u Brazil.

- Polako ali sigurno, Hrvatska - Španjolska (Fortaleza) - poruka je koju je ispisao Šuker aludirajući na to da će se navedene dvije reprezentacije susresti u osmini finala SP-a.

>>Evo koje igrače bi čitatelji Večernjeg lista vodili u Brazil na SP!

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
13:36 31.05.2014.

Važno je da smo saznali da Brand - zna pisati!!!

SE
sesto
18:33 31.05.2014.

Starvno i kad tribamo bit svi zajedno uvjek mora neku ubacati nesto nad Sukera, pa Boze draga stvarno ljudi mojih jeli Vam zivot toliko dosadno da morate nesto protiv Sukera!? Pusti tega na miru budi mo svi zajedno kao i ja svama iz Australije! svi naprid za nasu Hrvatsku onaj tko je protiv nek suti ali onih tko su za drti glas Hrvatski

RA
rafael13
16:59 31.05.2014.

E moj brand svatko normalan bi se pitao za

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije