Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH KARIJERE

Evo što je rekao Borna Ćorić nakon velike pobjede, Grk priznao: 'Svaka čast, razbio si me'

Tennis: Western & Southern Open
Susan Mullane/REUTERS
22.08.2022.
u 08:07

Fenomenalni Ćorić odradio je turnr iz snova preko kojeg je pokupio mnoštvo bodova i drastično napredovao.

25-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić ostvario je fenomenalan uspjeh na najstarijem američkom turniru u Cincinnatiju.

Pomeo je konkurenciju favoriziranih i bolje rangiranih protivnika, zadnja prepreka bio je Grk Stefanos Tsitsipas, kojeg je isprašio u dva seta. 

- Nisam bio spreman za ovaj govor prije pet dana, mislio sam da ću ispasti u prvom kolu. Prvo želim posvetiti nekoliko riječi mom protivniku. Žao mi je što nisi pobijedio, ali nevjerojatan si igrač i želim ti sve najbolje u nastavku sezone.  Hvala i direktoru turnira, gušt mi je biti ovdje. Bio sam tužan što nisam mogao igrati ovdje zadnje dvije godine, gledao sam ga samo na televiziji. Drago mi je što sam se vratio. - rekao je presretni Borna i onda zaključio:

- Hvala mojim roditeljima, direktoru turnira i svim ostalima, vidim i neke Hrvate među publikom...Hvala vam što ste došli, jako to cijenim - 

Onda je riječ dobio finalist Tsitsipas koji je napredovao s sedmog na peto mjesto.

- Bit ću brz jer uskoro dolazi kiša. Borna, bio si nevjerojatan cijeli tjedan, zaslužio si ovaj turnir, razbio si me nekoliko puta. Nastavi naporno raditi. Sjajan povratak nakon ozljede, zaslužio si biti u vrhu s nama - 

Ključne riječi

Komentara 2

TA
tambura
10:02 22.08.2022.

Bravo Borna,svaka cast,drago mi je da si se vratio nakon svih tih ozljeda koje su ta pratile,samo naprijed,zelim ti svu srecu ovog svijeta.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:15 22.08.2022.

Bravo Borna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije