Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ OSTAJE CSKA
Povratak na članak

Evo što je Mamić poručio nakon slavlja u Rotterdamu

"Nije lako igrati ovdje, radi se o odličnoj momčadi bez obzira na probleme koje su imali, to je momčad koja nije kod kuće izgubila ne znam koliko utakmica"

Komentari 2

FR
freeshooter
04:38 04.12.2020.

Ja sam Zoki tvoj trenerski talent vidio i u prvom mandatu, igra je također bila lijepa i uspješna, no ovo sada me oborilo, zadnje dvije utakmice su atomske, na nivou najvećih klubova vođenih najvećim trenerima, a ta igra ima sve elemente vrhunskog modernog nogometa, pokrivanje uz stalni presing, protočnost i sigurnost, kreativnost i efikasnost, obrana monolitna, svi igrom pridonose tome, cijela ekipa igra istovremeno, konstatno kretanje, linije se istovremeno skladno pomiču, otvaranje i prilaz siugraču, uvijek otvorene dvije mogućnosti odigravanja, igrači kretanjima apsolutnao kontroliraju prostor i protok igre, motivacija i pristup 114%, i na tragu toga, neki dan sam se komentarom osvrnuo i prisjetio, za mene, po meni, na jednog od najvećih naših trenera, Ivan Đalma Marković, koji je prije 40 godina u povojima imao i stvarao iste postulate, ispred svog vremena, i sada me neizmjerno veseli kada to vidim u jednoj fantastičnoj primjeni, i to Zoki u tvojoj režiji, moj respect. Po ovome, na proljeće, ali i slijedećih par godina, možemo očekivati, nove čudesne rezultate Dinama u Europi, bravo, bravo...ale, ale dinamo ale...

VL
ZV
zvezdomor
10:15 04.12.2020.

Poručio je-javljam se sljedeći put iz bosne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.