Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR JE SPREMAN

Evo što je dinamovac poručio navijačima uoči povijesne utakmice

Ivan Šunjić
Foto: Robert Junaci
1/2
06.11.2018.
u 16:39

- Oni su agresivni i ući će sto posto, ali puno toga ovisi o nama. Ako smo ih mogli pobijediti u gostima, možemo i kod kuće.

Veznjak Dinama Ivan Šunjić najavio se susret sa Spartakom iz Trnave (četvrtak, 21 sat) na Maksimiru koji modrima može donijeti toliko željeno europsko proljeće.

- Maksimalno smo koncentrirani na tu utakmicu i znamo što nam ona donosi. Pun Maksimir bit će nam dodatni motiv. Na nama je sada da opravdamo euforiju navijača i nadam se da ćemo se zajedno radovati nakon utakmice - rekao je Šunjić i dodao:

- Oni su agresivni i ući će sto posto, ali puno toga ovisi o nama. Ako smo ih mogli pobijediti u gostima, možemo i kod kuće.

>> Pogledajte što je rekao Ivan Šunjić

Komentara 1

Avatar gordi
gordi
20:41 06.11.2018.

bravo dečki....ali počela je bratija kao i uoči SP....prvo smjenili Svetinu a da neka kvaziudruga lezilebovića pod vodstvom propalih nogometaša i čelnikom iz nove komunističke ljevice pokušava sve nebi li destabilizirala Dinamo prije utaknice desetlječa....nečete bando

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije