Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sipali komplimente

Evo kako su u Bayernu nahvalili Lewandowskog

Robert Lewandowski
Peter Kneffel/DPA/PIXSELLž
07.10.2014.
u 10:02

- Svakom igraču potrebna je prilagodba u novom klubu. Nikad ne smijete očekivati da će igrač koji dođe od prvog dana igrati najbolje što zna

Bayern je proteklog vikenda pobijedio Hannover 2:0, a dva pogotka postigao je Robert Lewandowski. Poljak je tako prvi put zabio dva gola u jednoj utakmici za Bavarce i odmah zaradio pohvale. Na početku se malo mučio s prilagodbom na Pepov sustav igre, a sada je, čini se, napokon krenuo igrati najbolje što zna.

- Robert je odigrao sjajnu utakmicu. I ne samo zato što je dvaput zabio, već zato što je golove postigao poput svih napadača koji su svjetske klase, pohvalio ga je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, a nadovezao se i Arjen Robben.

- Robert je jako dobar igrač. On neće samo stajati u kaznenom prostoru i zabijati, on sudjeluje i u igri. On je fantastičan nogometaš i zadovoljstvo je igrati s njim.

Pohvalama se pridružio i vratar Manuel Neuer.

- Svi njegovi nastupi bili su dobri, kako na utakmicama, tako i na treninzima. Nije lako igrati kad si sam među petoricom braniča, možda se zbog toga nekad činilo da ne igra dobro. No, on je jedan od najboljih napadača svijeta. Kad mu krene jako ga je teško zaustaviti.

Zadovoljan nastupom bio je i sam poljski napadač.

- Svakom igraču potrebna je prilagodba u novom klubu. Nikad ne smijete očekivati da će igrač koji dođe od prvog dana igrati najbolje što zna. Ja sam zasad jako sretan, rekao je Lewandowski.

>>'Lewandowski nije tip napadača koji je trebao Bayernu'

Komentara 7

Avatar Nexus
Nexus
12:06 07.10.2014.

Arjen Robben:============================================= - Robert je jako dobar igrač. On neće samo stajati u kaznenom prostoru i zabijati, on sudjeluje i u igri. On je fantastičan nogometaš i zadovoljstvo je igrati s njim. ========================================================== Na koga je on to pritom mislio?

Avatar TiinaMaze
TiinaMaze
13:18 07.10.2014.

Lewandovski je zaista strašan igrač...kako je samo na Svjetskom prvenstvu zabijao ...to je bila rapsodija nogometa!Messi i Ronaldo mu mogu samo kopačke čistiti!Lewandowski je vanzemaljac jer sam on može Hannoveru zabiti 2gola!

MI
mirko0410
10:32 07.10.2014.

Ha zabio je dva gola i sad bi trebalo pasti u nesvjest, dobar je sigurno i vjerojatno kompletniji od Mandžukića ali u ničemu nije toliko dominantan kao Mandžukić u igri glavom. Bayern sa njime sigurno nije dobio ništa kaj nije imal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije