Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Evo kako je Rijeka iznenadila malu navijačicu koja je oduševila svijet

Doriana
Foto: Youtube Screenshot
1/2
16.10.2014.
u 16:36

Dorianu je nedavno iznenadio i HNS te je poklonio dres reprezentacije, a dres, trenirka, kapa, šal i brojni drugi sportski rekviziti HNK Rijeke od sada se nalaze u ormaru male Doriane

Djevojčica Doriana Capan nedavno je postala svjetski hit, njezino navijanje za Rijeku na očevim ramenima u utakmici protiv Seville izazvalo je brojne simpatije diljem svijeta, a tu snimku pogledalo je nekoliko stotina tisuća ljudi. Stoga su je igrači Rijeke odlučili upoznati pa je ona u pratnji oca Igora došla na trening svog najdražeg kluba.

Dobila je prigodne darove i upoznala se sa svojim idolima, a na pitanje tko joj je najdraži, odgovorila je:

– Svi!

Doriana je igračima pokazala kako je navijala na utakmici protiv Seville, a cijela situacija razveselila je i njezina oca.

– Lijepo je ovo, imat će i slike s cijelom momčadi za uspomenu – rekao je Igor Capan.

Dorianu je nedavno iznenadio i HNS te joj poklonio dres reprezentacije, a dres, trenirka, kapa, šal i brojni drugi sportski rekviziti HNK Rijeke od sada se nalaze u ormaru male Doriane gdje će pričekati prvu priliku za novi odlazak na Kantridu.

>>HNS pripremio iznenađenje za malu navijačicu koja je oduševila svijet

Komentara 7

ZE
Zepcanac
17:14 16.10.2014.

Toje jako fini gest Nogometnoga kluba Rijeke. Fala vam u ime te male navijacice.

DI
dinamojavolim1
16:40 16.10.2014.

hehe lijepo:)malena je zakon

Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
13:49 17.10.2014.

Svaka čast maloj dorijani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije