Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-A

Evo kako je Davor Šuker čestitao Dinamu na uspjehu

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
22.02.2019.
u 10:43

"Dinamo je sjajnim europskim izdanjima ove sezone doveo Hrvatsku na korak do drugog predstavnika u Ligi prvaka, što bi bilo sjajno za cijelu Prvu ligu.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker uputio je čestitku Dinamu.

"Čestitam igračima Dinama, treneru Bjelici i njegovom stožeru te rukovodstvu kluba na sjajnom postignuću i zasluženom plasmanu u osminu finala Europske lige. Briljantan nastup protiv Viktorije donio je Dinamu jednu od najvećih pobjeda u povijesti kluba, a hrvatskom nogometu još jedan razlog za veliki ponos. Od Svjetskog prvenstva u Rusiji uživamo u prekrasnim nogometnim danima i neka se to nastavi u kvalifikacijama za Euro 2020. koje su pred nama.

Dinamo je sjajnim europskim izdanjima ove sezone doveo Hrvatsku na korak do drugog predstavnika u Ligi prvaka, što bi bilo sjajno za cijelu Prvu ligu. Lijepo je vidjeti prepune tribine Maksimira i Dinamo na svim naslovnicama, to pokazuje moć nogometa. Dodatno me raduje i uspjeh Dinamove mlade momčadi, što dokazuje da se Modri brinu i o budućnosti. Dinamu želim svu sreću u nastavku natjecanja, da nastavi pokazivati kako hrvatski klupski nogomet, u skladu s objektivnim okolnostima, prati izvanredne rezultate hrvatske reprezentacije. Budimo ponosni!", stoji u čestitki predsjednika HNS-a Davora Šukera.

>> Pogledajte slavlje dinamovaca na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
11:23 22.02.2019.

Lijepo.Pridružujem se čestitkama.

FR
freeshooter
15:50 22.02.2019.

Lijepo i gospodski, u maniri predsjednika, no neizostavno pitanje na sve ove uspjehe, kada će biti raspisan arhitektonski natječaj za novi stadion, kao prvi korak, morate krenuti u isto, vrijeme curi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije