Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI PROTIVNICI

Evo kada i u kojim gradovima Hrvatska igra utakmice skupine na Euru

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
02.12.2023.
u 19:03

Hrvatska otvara prvenstvo 15. lipnja u Berlinu sa Španjolskom, 21. lipnja u Hamburgu se sastaje s Albanijom, a  24. lipnja u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B Eura 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španjolske, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu.

Hrvatska otvara prvenstvo 15. lipnja u Berlinu sa Španjolskom, 21. lipnja u Hamburgu se sastaje s Albanijom, a  24. lipnja u Leipzigu slijedi susret s europskim prvakom Italijom.

Ždrijeb je održan u koncertnoj dvorani Elbphilharmonie u Hamburgu, koji će uz još devet njemačkih gradova idućeg ljeta ugostiti europsku nogometnu smotru.

Euro 2024. počinje 14. lipnja i završava točno mjesec dana kasnije, 14. srpnja, a koje su posljednje tri reprezentacije koje će na Euro, doznat će se nakon play-offa u ožujku.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

 

SKUPINA A: Njemačka, Mađarska, Škotska, Švicarska
SKUPINA B: Španjolska, Albanija, Hrvatska, Italija
SKUPINA C: Engleska, Danska, Slovenija, Srbija
SKUPINA D: Francuska, Austrija, Nizozemska, play-off pobjednik A
SKUPINA E: Belgija, Rumunjska, Slovačka, play-off pobjednik B
SKUPINA F: Portugal, Turska, Češka, play-off pobjednik C

 
 

Komentara 16

PO
Poletarac101
19:26 02.12.2023.

Prva tekma sa Španjolcima ,druga Albanija i treča sa Žabarima ..5 bodova najmanje treba skupit,najbolje bi bilo da prvu dobijemo Španjolce,Albanija je naporna a Talijane bumo dobili💪🇭🇷🍀

Avatar barba_barba
barba_barba
19:22 02.12.2023.

Nema kmečanja, prid namin je teških par dana, mislin na mitinge u Areni, ali ko to projde prolazi i grupu sa Talijanimai i španjolcima

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:37 02.12.2023.

Po imenima najjača grupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije