Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Evo gdje gledati spektakl na Maksimiru: Dinamo dočekuje West Ham

Zagreb: U 8. kolu HT Prve lige na Maksimiru se sastali Dinamo i Šibenik
Slavko Midzor/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.09.2021.
u 13:06

West Ham je dobro otvorio sezonu u Premier ligi gdje je nakon četiri kola bez poraza. U Zagreb je došao s dvije pobjede i dva remija iz svog jakog domaćeg okruženja

Nogometaši West Hama obavljaju posljednje pripreme prije gostovanja na maksimirskom stadionu (četvrtak, 18:45 sati) i ogleda protiv hrvatskog prvaka Dinama. Na službenoj konferenciji za novinare trener West Hama David Moyes imao je puno lijepih riječi za suparnika koji im stoji na putu, na startu skupine H Europske lige.

„Dinamo ima puno više iskustva od nas u Europi. Mi smo relativno novi u ovom natjecanju i ne znamo što nas točno očekuje. Ulazak u skupinu je za nas uspjeh, ali želimo ostati u Europi što duže. Želimo u Europi biti i nakon Božića“, rekao je Moyes.

West Ham je dobro otvorio sezonu u Premier ligi gdje je nakon četiri kola bez poraza. U Zagreb je došao s dvije pobjede i dva remija iz svog jakog domaćeg okruženja. No, unatoč tome Moyes se ne vidi favoritom protiv Dinama.

„Dobro znamo za Dinamove rezultate i njegovu povijest. Sjećamo se, naravno, kako je prošle sezone Dinamo u ovom natjecanju pobijedio i izbacio Tottenham. To je bilo impresivno i zato smo oprezni“.

U Moyesovu momčad je nedavno došao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić za kojeg trener West Hama ima samo riječi hvale.

„Njegov je pristup sjajan. Pratili smo ga puno dok je igrao za CSKA, a potom i na Europskom prvenstvu. Vlašić se još uvijek razvija, ali već sada na terenu izgleda i igra kao iskusan nogometaš. Još mu treba određeno vrijeme da se prilagodi, ali znamo što je sve u stanju napraviti u igri prema naprijed. Iskreno, ja sam impresioniran s onim što sam vidio od njega.

S druge strane, Dinamo ne pristaje na manje od pobjede. Barem su tako najavili Petković i Ivanušec uz trenera Krznara na Media dayu. Napomenuo je da će igrati u klasičnoj formaciji:

- No, izbor kadra smo podredili tome da možemo odraditi dva sustava s igračima koje imamo unutar jedanaest i da u određenom trenutku možemo promijeniti sustav igre. Trener Dinama je rekao da su svi spremni za utakmicu, ali da će morati pripaziti na Ademijevu minutažu jer on jedno dulje vrijeme nije igrao zbog ozljede.

Utakmicu možete pratiti u izravnom prijenosu na Arena sportu 1.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
19:54 16.09.2021.

Drugi kroz noge.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
19:36 16.09.2021.

Slaba igra Dinama danas. Poklonjen gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije