Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOBOJ S RUUDOM

Evo gdje gledati pohod Marina Čilića na finale Roland Garrosa!

FRA, ATP Tour, French Open 2022
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle
1/4
03.06.2022.
u 10:45

Ulaskom u finale bi najbolji hrvatski tenisač nadmašio velikane kao Pete Sampras, John McEnroe, Boris Becker, Bjorn Borg, Jimmy Connors... te mnoge iz svoje ere.

Marin Čilić na Roland Garrosu ima veliku priliku ući u četvrto Grand Slam finale, no prije će morati pobijediti norveškog tenisača Caspera Ruuda, koji također igra u fenomenalnoj formi i ne smije ga se podcijeniti.

Meč neće početi prije 17:30, što ovisi o drugom polufinalnom dvoboju, onom između Alexandera Zvereva i Rafaela Nadala. Dakle, u teoriji je moguće da počne i koji sat nakon što je predviđen, posebno ako taj prethodni dvoboj bude napet kako se i očekuje.

Posljednji polufinale nekog Grand Slama Marin je igrao prije četiri godine, kada je izborio finale Australian Opena i od nekih je bio već pomalo otpisan. Jer, forma mu je češće išla nizbrdo nego uzbrdo, ali Čilić je potvrdio da u njemu još itekako ima vatre.

01.06.2022, Roland Garros, Paris, FRA, ATP Tour, French Open 2022, Viertelfinale, im Bild cilic (Marin) (CRO) RUBLEV, CILIC // during the French Open Semifinale of the ATP Tour at the Roland Garros in Paris, France on 2022/06/01. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** Photo: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle/EXPA
Foto: EXPA/ Pressesports/ Pierre Lahalle

Također, ulaskom u finale bi najbolji hrvatski tenisač nadmašio velikane kao Pete Sampras, John McEnroe, Boris Becker, Bjorn Borg, Jimmy Connors... te mnoge iz svoje ere. Jer, u kolekciji bi imao finala na sva četiri Grand Slam turnira. Osvojio je US Open 2014. i zaigrao u finalu Wimbledona 2017. te finalu Australian Opena 2018.

Od aktivnih tenisača, izuzev trojca Rafael Nadal, Roger Federer i Novak Đoković, u sva četiri velika finala igrao je još samo Andy Murray.

Meč Marina Čilića i Caspera Ruuda moći će se gledati na Eurosportu, koji ima dostupan i online program, uz pretplatu koja košta 4,99 eura mjesečno.

>>> Marin Čilić o Novaku Đokoviću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije