Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS OD 18

Evo gdje gledati gostovanje vatrenih u Armeniji u borbi za odlazak na Euru

Hrvatska je u Rijeci pobijedila reprezentaciju Latvije s 5:0
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/5
11.09.2023.
u 08:56

- Dražen Ladić ih je gledao triput u živo. Vidjeli smo sve i spremni smo na sve. Kovačić je na raspolaganju kao i Lovro Majer, vidjet ćemo, ako nije spreman neće igrati jer ništa ne želimo riskirati. Jedino nedostaje Domagoj Vida koji je ostao u Zagrebu zbog bolesti.

Hrvatska nogometna reprezentacija od 18 sati u Erevanu igra susret šestog kola kvalifikacija za europsko prvenstvo protiv domaćina Armenije.

- Očekuje još jedan snažan protivnik. Mislim da više nema lakih utakmica i da nas sutra čeka prava borba. Ušli su pozitivno u ove kvalifikacije i kao što sam rekao, nema predaha. Pitanje tko će i kako će igrati ostaje na izborniku. Za Luku nije bilo dvojbi, ako se bude osjećao dobro, ako bude potreban reprezentaciji, kao što i jest, onda tu nema problema. On je naš vođa i nastavljamo s njim - kaže Mateo Kovačić.

Izbornik Zlatko Dalić je istaknuo:

- Napravit ćemo neke promjene s obzirom na analizu koju smo napravili. Mogli bi mijenjati u obrani, pogotovo na bočnim pozicijama, to želimo pojačati. Impresioniran sam vašim rezultatima. Odigrali ste jako dobre utakmice protiv Latvije, Walesa i Turske. Nadam se da ćemo oboje na Euro, ali znam da to neće biti lako. Sviđa mi se kako igrate. I vjerujem u vaš napredak. Dražen Ladić ih je gledao triput u živo. Vidjeli smo sve i spremni smo na sve. Kovačić je na raspolaganju kao i Lovro Majer, vidjet ćemo, ako nije spreman neće igrati jer ništa ne želimo riskirati. Jedino nedostaje Domagoj Vida koji je ostao u Zagrebu zbog bolesti. 

Hrvatska je najavila da ide po pobjedu jer bi u tom slučaju bila u vrlo dobroj situaciji u kvalifikacijskoj skupini. Utakmicu možete gledati na Novoj TV, a prije susreta kreće studijska emisija.

Standings provided by Sofascore
 
 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:45 11.09.2023.

Pa nova ima prava, ništa novoga tu nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije