Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV MEKSIKANACA

Evo gdje gledati Bayern bez Müllera i Martineza u lovu na titulu svjetskog prvaka

Munchen, 25.11.2020, firo, football, Champions League, season 2020/2021, 4th group game, FC Bayern Munich - FC Red Bull Salzburg,
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
1/2
11.02.2021.
u 12:48

Bavarci su na putu do finala srušili Al Ahly 2:0, a Tigers je iznenadio i izbacio u polufinalnom susretu brazilski Palmeiras 1:0. Strijelac je bio Andre Pierre Gignac (36) bivši francuski reprezentativac

Bayern München je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, Bundesligu, njemački Kup, europski i njemački Superkup, a danas od 19 sati igra finale Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva.

Bavarci su na putu do finala srušili Al Ahly 2:0, a Tigers je iznenadio i izbacio u polufinalnom susretu brazilski Palmeiras 1:0. Strijelac je bio Andre Pierre Gignac (36) bivši francuski reprezentativac. 

Upravo je Tigers, prvak Sjeverne i Srednje Amerike, prva momčad s tog područja koja je ušla u finale ovoga natjecanja. 

Napadač europskog prvaka Bayerna iz Muenchena Thomas Müller (31) zaražen je koronavirusom te neće igratii u finalu Svjetskog klupskog nogometnog prvenstva protiv meksičkog Tigresa kasnije u četvrtak u Dohi. Prema navodima njemačkih medija, Mueller je bio pozitivan na testiranju nakon treninga u srijedu te je odmah izoliran od ostatka momčadi.

Uoči puta u Katar još dva igrača Bayerna, Leon Goretzka i Javi Martinez, bili su pozitivni na testiranju na koronavirus te su ostali u samoizolaciji u Njemačkoj, a neće biti niti Jeromea Boatenga koji je otišao u Njemačku nakon što mu je bivša djevojka pronađena mrtva u stanu u Berlinu.

Unatoč tome što neće biti kompletan, Bayern je i dalje favorit na ovome susretu protiv Ricarda Ferrettija i njegove momčadi koja vrijedi 59 milijuna eura, čak 14 puta manje nego li bavarska mašina.

Susret možete pratiti od 19 sati na programu HRT 2.

POGLEDAJTE VIDEO: Spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 2

BU
Bulja
13:33 11.02.2021.

Kad je Bayern bez Mullera, odmah imaju bolje šanse za dobar rezultat. Muller je najlošiji skupocijeni igrač u povijesti nogometa. On je jedan od rijetkih koji s vrha šesnaesterca, pri udarcu na gol, ispuca loptu u aut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije