Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav "kavalir"

Evertonov trener udario vratarku ženske ekipe na božićnoj zabavi!

'Everton\'s Nikica Jelavic celebrates scoring his side\'s second goal of the game  Photo: Press Association/Pixsell'
'John WaltonPress Association/Pix'
22.12.2012.
u 13:19

Riječ je o treneru uzrasta od devet do 11 godina Micku O'Brienu i nogometašici Danielle Hill.

Engleski nogometni klubovi ozbiljno bi trebali razmisliti o ukidanju tradicionalnih božićnih zabava. Najnoviji incident dogodio se na onoj Evertonovoj, gdje je trener uzrasta od devet do 11 godina, Mick O'Brien, navodno udario vratarku ženske ekipe Evertona Danielle Hill.

Incident se dogodio još prošle nedjelje oko ponoći ispred noćnoga kluba Blue Bar u Liverpoolu, a čitav slučaj postao je predmetom istrage liverpoolske policije, kao i interne klupske istrage. A dok ona traje, O'Brien i Hillova suspendirani su. Engleski mediji tvrde kako postoje oprečne izjave svjedoka oko toga tko je uputio prvi udarac.

Na božićnoj zabavi bili su članovi klupske administracije, ljudi iz Evertonove nogometne akademije, treneri, kao i ženska ekipa. Menadžer David Moyes i njegovi prvotimci nisu došli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije