Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana doktorica

Eva Carneiro: FA se ne zna nositi sa seksizmom, a seksualne uvrede se jasno čuju

Eva Carneiro
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
02.10.2015.
u 19:16

– FA se očito ne zna nositi sa seksizmom. Nedostatak njihove podrške ženama u nogometu otežava život.

Jose Mourinho prije nekoliko dana oslobođen je optužbi zbog svoga ponašanja prema bivšoj liječnici Chelseaja Evi Carneiro. Engleski nogometni savez (FA) objasnio je da Mourinhove izjave prema njihovim pravilima nisu diskriminirajuće, što se nije svidjelo već spomenutoj liječnici, koja sada više ne radi u Chelseaju.

– Bila sam začuđena što sam preko medija saznala da je pokrenuta istraga. Engleski nogometni savez me ni u jednom trenutku nije o tome obavijestio, a nisam uopće dala svoj iskaz, nisu me pozvali. Zato se pitam je li ova istraga bila puka formalnost? Ovo je možda jedina istraga u Engleskoj u kojoj iskaz pojedinca uključenog u incident nije relevantan – rekla je Carneiro pa dodala:

– FA se očito ne zna nositi sa seksizmom. Nedostatak njihove podrške ženama u nogometu otežava život. Evo, meni se to dogodilo i prije na utakmici protiv West Hama kada je javnost reagirala na seksualne uvrede s tribina, ali iz FA je rečeno da toga nije bilo.

A Mourinho je oslobođen optužbi i nije suspendiran, iako se na snimkama vidi da je psovao.

– Njihov je izbor da to ignoriraju i to je jasno utjecalo na ishod istrage. Na snimci se dobro čuju seksualne uvrede – rekla je razočarana Carneiro.

>>'Eva jako voli seks i uvijek dobije što želi, uništila mi je život'

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
05:13 03.10.2015.

Simpaticna mi je Eva, ali sto je ocekivala u muskom drustvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije