Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA

Europsko prvenstvo počinje: Cima Žukovski i Ivan Raič vratili se u reprezentaciju

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Hrvatske
Josip Regovic/PIXSELL
28.08.2023.
u 18:47

Danas u Bugarskoj, Izraelu, Sjevernoj Makedoniji i Italiji počinje EP odbojkaša

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija nakon završnih priprema u Osijeku stigla je u bugarsku Varnu, gdje će u skupini B igrati Europsko prvenstvo, koje se od 28. kolovoza do 16. rujna osim u Bugarskoj igra u Izraelu, Sjevernoj Makedoniji i Italiji.

Ususret prvom susretu koji Hrvatsku očekuje u srijedu 30. kolovoza protiv Finske, naši reprezentativci otkrivaju koliko su zadovoljni odrađenim pripremama, što očekuju od prve utakmice, ali i kakav plasman priželjkuju na Europskom prvenstvu.

VEZANI ČLANCI:

– Jako smo zadovoljni uvjetima u Osijeku, osjećali smo se kao kod kuće i nadam se da ćemo i ubuduće dolaziti u Osijek. Posljednja dva tjedna radili smo na detaljima u igri te na uigravanju ekipe. Odigrali smo četiri utakmice s Dancima što je odlično poslužilo za uigravanje i da svi igrači dobiju priliku za igru. Idemo maksimalno spremni na Euro, na kojem očekujemo prolazak skupine. Nakon toga sve je moguće, nadam se da ulazimo u 16 najboljih ekipa Europe – rekao je Timofej Žukovski, koji se odlučio vratiti u reprezentaciju premda se prošle godine oprostio. Uz njega povratnik je i 34-godišnji Ivan Raič.

VIDEO Dinamu smo 1984. na Maksimiru pustili utakmicu da ne ispadne iz lige. I Torcida je navijala za plave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije