Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSENAL, CHELSEA, CITY...

Arsenal, City i drugi velikani prate Hrvata za kojeg niste čuli, cijena će biti preko 5 mil. eura

Dino Klapija
NK Kustošija
28.10.2023.
u 13:45

Daily Mail piše da je cijena Klapije oko pet milijuna eura što bi bio odličan posao za drugoligaški hrvatski klub.  Klapija je velik nogometni talent, ofenzivni vezni igrač koji može biti i napadač.

Arsenal je novi velikan koji prati Dina Klapiju, 16-godišnjeg talentiranog nogometaša iz Kustošije. Za ovoga velikog talenta koji je rođen u Sjedinjenim Američkim Državama no nastupao je za mlađe hrvatske uzraste zainteresirani su još Chelsea, Manchester United, Borussija Dortmund i RB Leipzig.

Daily Mail piše da je cijena Klapije oko pet milijuna eura što bi bio odličan posao za drugoligaški hrvatski klub.  Klapija je velik nogometni talent, ofenzivni vezni igrač koji može biti i napadač. 

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski nogomet ga itekako zanima, kao i potencijalna budućnost u reprezentaciji. Iako je rođen u SAD-u te je prošao U-15 kamp reprezentacije SAD-a, u prosincu je bio kod Roberta Jarnija, u kampu hrvatske U-17 reprezentacije, za koju je odlučio igrati. U Medulinu je igrao za Hrvatsku protiv Crne Gore (2:0). 

Podsjećamo, Kustošija je ljetos prodala Mikayla Fayea (19) u Barcelonu za 4.4 milijuna eura i 20 posto idućeg transfera. Sada joj se opet smiješi odlična zarada.

 
Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dex
14:45 28.10.2023.

Kako Andy može biti manager igraču a obnaša funkciju u klubu? Pitam za prijatelja iz BIH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije