Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONE FOTOTBALL

Europski velikan želi kupiti Josipa Šutala. Dobio je preporuku od Dejana Lovrena

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice 34. kola SuperSport Prve HNL između Dinama i Šibenika
Igor Soban/PIXSELL
08.06.2023.
u 17:08

Hrvatski reprezentativac na meti je mnogih klubova, a sada se u utrku navodno uključio i francuski uglednik

Francuski velikan Lyon je zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Josipa Šutala, objavilo je nekoliko francuskih medija, kao što su OneFootball, Livefoot i Sport. Lavovi su prvenstvo završili na tek sedmom mjestu i sada traže nova pojačanja, a na meti im je navodno Šutalo.

Lyonov skaut i bivši nogometaš Bruno Cheyrou preporučio je treneru Laurentu Blancu da uzmu 23-godišnjeg braniča vatrenih. Navodno je i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji igra za Lyon, potvrdio kako se radi o odličnom igraču te dao svoju preporuku. OneFootball ističe kako Šutala želi nekoliko klubova. Najviše se spominjao engleski Arsenal koji navodno nudi 20 milijuna eura. 

- Šutalo ima samo 23 godine. Branič je koji igra desnom nogom. Za Dinamo već ima 81 nastup. Mlad je, ali nije neiskusan. Uostalom, igrao je za hrvatsku reprezentaciju u utakmici za treće mjesto Svjetskog prvenstva protiv Maroka. On je igrač kakav treba Blanc -  smatra francuski medij OneFootball. 

VEZANI ČLANCI:

Šutalo je za Dinamo upisao ukupno 36 nastupa ove sezone i zabio tri pogotka, Transfermarkt ga cijeni na 18 milijuna eura. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije