Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK I NEVJERICA

Europski mediji o sramoti u Tiraspolu: 'Dinamov udarac o dno odjeknuo je Europom!'

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka izme??u Sheriffa i Dinama
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
18.08.2021.
u 09:40

- Sheriff iz Tiraspola potvrdio je status otkrića pretkola Lige prvaka. Nakon što je izbacio beogradsku Crvenu zvezdu, jako je blizu toga da isto napravi i zagrebačkom Dinamu.

Dinamov težak poraz nisu komentirali samo mediji u susjedstvu, već i malo dalje, diljem Europe. Naime, malo tko se mogao nadati da će Sheriff pobijediti. I to još tako uvjerljivo!

Naravno, tih 3:0 ostavilo je sportske novinare u nevjerici pa tako oni u talijanskoj Gazetti dello Sport i španjolskoj Marci posvećuju najviše prostora porazu hrvatskog prvaka.

- Dinamov udarac o dno odjeknuo je Europom. Hrvati su kompromitirali prolazak u Ligu prvaka nakon što su primili tri gola - stoji u Gazettinom tekstu s naslovom "Dinamov udarac o dno u Moldaviji".

Istovremeno, Marca se više okrenula pobjedi Sheriffa nego porazu Dinama.

- Sheriff iz Tiraspola potvrdio je status otkrića pretkola Lige prvaka. Nakon što je izbacio beogradsku Crvenu zvezdu, jako je blizu toga da isto napravi i zagrebačkom Dinamu te tako ispuni san o prvom plasmanu u Ligu prvaka u povijesti.

>>> Dinamo morao u Moldaviju bez Kastratija i to se pokazalo pogubnim

Komentara 15

IS
istina00
11:36 18.08.2021.

ova blamaža može biti šokantna samo nekome tko ne prati dinamove utakmice! nama koji ih pratimo redovno to je sasvim očekivano ... i nije da mi navijači nismo upozoravali na to, pisali smo svaki dan na službenim stranicama gnk dinama o tome kako krznar loše radi i što će se dogoditi...pa su ukinuli komentare da sakriju istinu! ali sad im je istina opalila takvu šamarčinu da odjekuje europom! krznar mora otići još jučer!!!

MO
Moskovija
11:39 18.08.2021.

nije sheriff uopće bolji nego dinamo nema trenera nego amatera koji se na dinamu uči poslu! a tako se nikoga ne može dobiti! taktika mu je nula, početna postava nula, zamjene nula! da je recimo zoki ili vaha bio na klupi dinama, dinamo bi ih dobio 2 razlike!

GI
gismund
11:46 18.08.2021.

sheriff uopće nije bolji od dinama...odnosno bolji je kao što je trenutno pola HNL lige bolje od dinama jer dinamo ima užasno trenera koji pojma nema i koji se igra taktikama kao dijete s autićima i onda gleda što ćee biti! ajmo iskreno, da je zoki na klupi dinama, kako bi dinamo igrao? pa s tim istim igračima dinamo je pred 6 mjeseci rasturao po europi, ali onda je došao krznar..i kraj dinama...pa krznar 3 mjesec uporno gura oršića u prvu postavu, a oršić je svaku tekmu najgori igrač!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije