Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOM KOŠARKE CEDEVITA

Europski Jordan Brand Classic kamp održava se u Zagrebu

Jordan kamp
Foto: VL
1/7
06.03.2016.
u 15:00

Hrvatsku će u Zagrebu predstavljati Oton Janković (KK Cibona), Žarko Parlov (KK Cedevita) te Jakov Kukić (KK Split).

U Zagrebu će se na terenima Doma košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajamu od 4. do 6. ožujka 2016. održati deseto europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic.

All-Star utakmica također će se odigrati Domu košarke Cedevita na Velesajmu, u nedjelju, 6. ožujka s početkom u 21:15 sati i bit će otvorena za javnost, tako da će veliki fanovi košarke imati priliku vidjeti najbolje mlade košarkaše Europe na jednom mjestu.

KK Cedevita je nakon odlično odrađenog prošlogodišnjeg Jordan Brand Classic kampa u velikoj konkurenciji drugih vrhunskih klubova Europe, i ove godine dobila priliku za organizaciju velikog košarkaškog događaja.

Kamp će od 4. do 6. ožujka okupiti 40 najboljih mladih košarkaša Europe, rođenih 2000/01. Tijekom kampa najbolji mladi igrači Europe radit će s iskusnim trenerima iz SAD-a i Europe koji najveće europske talente uče košarkaškim vještinama koje je koristio veliki Michael Jordan u svojoj bogatoj karijeri koja mu je i donijela šest naslova.

U tri će dana pokušati izboriti mjesto na završnom All-Staru u kojem će deset 15/16-godišnjih igrača predstavljati Europu na Jordan Brand Classicu u Brooklynu, u travnju 2016.

Hrvatsku će u Zagrebu predstavljati Oton Janković (KK Cibona), Žarko Parlov (KK Cedevita) te Jakov Kukić (KK Split).

Na prijašnjim kampovima sudjelovali su i sadašnji odlični igrači kao što su Mario Hezonja, Nikola Mirotić, Sergey Karasev, Enes Kanter, Jonas Valanciunas, kao i Marko Arapović iz Cedevite.

>> Mazalin izborio nastup na Jordan Brand Classicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije