Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRD PREGOVARAČ

Europski gigant poslao prvu ponudu za Josipa Šutala. Dinamo je odbio 18 milijuna eura

Zagreb: Dinamo i Lokomotiva u 1/4 finala SuperSport hrvatskog nogometnog kupa
Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2023.
u 17:53

Reprezentativni branič na meti je nizozemskog Ajaxa, ali plavi ga sigurno neće prodati za mali iznos

Nizozemski velikan Ajax zagrizao je za stopera hrvatskog prvaka Dinama i hrvatske reprezentacije, Josipa Šutala. Informacije govore kako je amsterdamski div poslao prvu službenu ponudu od 18 milijuna eura uz bonuse, ali Dinamo je to glatko odbio jer želi 25 milijuna  eura, ali prihvatio bi i 20 milijuna eura. 

Velikog hrvatskog talenta već dugo vremena prate ugledni europski klubovi, među kojima se u posljednje vrijeme najviše isticao upravo Ajax. U utrci za Šutalom je i talijanska Fiorentina, što je otkrio dobro poznati sportski novinar Fabrizio Romano.

Romano je objavio da talijanski klub Dinamu nudi 12 milijuna eura za Šutala, što je dakle manje od Ajaxove ponude i sigurno nije prihvatljivo u Maksimirskoj 128.

VEZANI ČLANCI:

Uprava Dinama navodno je odlučila da neće prodavati igrače prije 3. pretkola Lige prvaka, kada bi hrvatski prvak trebao imati osiguranu barem skupinu Europske lige

Komentara 2

PA
pajokola1
20:01 26.07.2023.

E ovo sigurno nije točno, da su ponudili 18 miliona uz bonuse tipa 20% od idućeg transfera, to bi samo budala odbila.

EJ
ejStef
21:54 26.07.2023.

Istina, treba uzeti novce dok se može, no realno Dinamo nema zamjenu za dotičnog. Možda Boško Šutalo, no on nije uspio odigrati 5 utakmica ukupno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije