Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV ŠOK

Crvena zvezda se teško osramotila u prvom pretkolu Europske lige!

Crvena zvezda
Foto: Crvena zvezda
09.07.2015.
u 18:34

Kazahstanci Kairat Almaty pobijedio je 2:1 u uzvratu i s ukupnih 4:1 prošao u drugo pretkolo Europske lige

Crvena zvezda teško se osramotila u Europi! Nakon što su u Beogradu izgubili 0:2 od Kairat Almatyja iz Kazahstana, dogodio im se i 1:2 poraz na gostovanju. Veliki je to šok jer nisu očekivali doprvaci Srbije takvu katastrofu u prvom pretkolu Europske lige.

Posebno jer su prošle godine zbog financijskih problema izbačeni iz europskih natjecanja. Svi su se nadali stoga dobroj igri i kasnijim fazama natjecanja, pa čak i ulasku u skupine Europske lige.

Najgore od svega za Zvezdu jest činjenica da nije bilo nikakve neizvjesnosti jer Kazahstanci su već u 47. minuti vodili 2:0 (Islamkhan 29., Kuat 47.), a počasni pogodak zabio je Vukan Savićević iz jedanaesterca pet minuta prije kraja. I to iz poklonjenog penala, jer prekršaj na Katiju bio je izvan šesnaesterca, pokazala je to ponovljena snimka.

Bivši dinamovac Luis Ibanez nije imao pravo nastupa jer nije prijavljen pošto nije na vrijeme potpisao ugovor. A zanimljivo je i da je Kairat nakon prve utakmice doveo igrača Crveze zvezde Đorđa Despotovića na posudbu.

>> Potpisao sam, svi su detalji ugovora riješeni i igrač sam Zvezde

Komentara 18

DI
dinamojavolim1
21:07 09.07.2015.

budete nam javili kak je cukaricki odigrao??

GL
GLADIATOR
19:24 09.07.2015.

Hvala VL na super važnoj informaciji

Avatar aherts_
aherts_
21:07 09.07.2015.

Došao sam ovdje ostaviti komentar samo zato što umjesto da pišete o hrvatskom predstavniku u EL (Lokomotivi), vi pišete o nekom provincijskom propalom klubu iz BG-a. Nosite si ga doma! "VL", stvarno ste jadni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije