Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas tko će biti prvak Hrvatske: Ovako ste odgovorili

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
03.10.2023.
u 09:43

S 11 posto glasova, pozamašnu podršku ima i Rijeka koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji tablice prvenstva. Ipak, više od polovine glasova dobio je Dinamo koji se i prije izvlačio iz teških situacija

Hajduk je aktualnu sezonu započeo nizom od pet pobjeda. Prva je bila protiv Dinama na Maksimiru, a nakon toga su redanjem dobrih rezultata porasla euforija, ali i očekivanja na Poljudu. Dva kola Hajduk je neočekivano gubio protiv Istre i Gorice, da bi zatim prekinuo loš niz na Poljudu protiv Lokomotive. Dinamo je u međuvremenu izgledao oporavljeno i spremno za novi derbi.

Međutim, deseto kolo HNL-a donijelo je novi pad plavima i potvrdu bijelima da se konačno mogu nadati osvajanju dugo priželjkivane titule prvaka Hrvatske. Odlučujući pogodak za pobjedu 1:0 zabio je Emir Sahiti u 59. minuti, a žustre rasprave o konačnom osvajaču titule nastavile su se.

GALERIJA Hajduk porazio Dinamo u najvećem derbiju i pobjegao na pet bodova prednosti (1:0)

Zagreb: Dinamo je uvjerljivom pobjedom protiv Gorice proslavio naslov prvaka
1/17

Prema rezultatima naše ankete, 56 posto čitatelja i dalje vjeruje da će već gotovo tradicionalni osvajač naslova, Dinamo, ipak uspjeti do kraja sezone okrenuti svoju nezavidnu formu i ukupno stanje u poretku. Pitanje je koliko će im to brzo poći za rukom obzirom da se ozlijedio i Bruno Petković, jedan od glavnih igrača.

Gotovo jedan trećina, točnije 29.5 posto, smatra da će Hajduk uspjeti zadržati ovakav tempo još 26. kola koliko ima do kraja prvenstva i osvojiti svoj prvi naslov prvaka Hrvatske još od 2005. godine. S 11 posto glasova, pozamašnu podršku ima i Rijeka koja se trenutno nalazi na drugoj poziciji tablice prvenstva. Ostali glasovi otišli su Osijeku, Gorici i drugim klubovima.

VEZANI ČLANCI:

Pitanje osvajača ovogodišnje titule bilo je vruća tema i na društvenim medijima. Između brojnih komentara izdvojili smo nekoliko. "Loši su ovu sezonu i jedni i drugi. Bit će još poraza i blijedih igara, a netko mora osvojiti titulu. Mislim da je Rijeka najveći favorit", stoji u jednom komentaru među većinom onih koji i dalje ističu Dinamo kao favorita.

"Hajduk neće iz jednostavnog razloga što se bave svim i svačim, a ne radi ono što bi trebali...igrati nogomet. Dok god u svemu i svakome nalaze krivca, osim naravno svoje u svoj igri još će dugo čekati titulu. Preveliki pritisak Torcida radi na dva igrača Hajduka koji igraju. Livaju i Sahitija, a to se reflektira i na ostale igrače.U igračkom smislu", stoji u komentaru koji ne dijeli optimizam brojnih navijača kluba s Poljuda.

VIDEO Ibrahimović svojoj djeci može priuštiti što želi, ali jednu stvar im je strogo zabranio

Komentara 3

ZE
zenga69
11:29 03.10.2023.

Dinamo

Avatar xenon
xenon
17:21 03.10.2023.

Hajduk će SIGURNO biti prvak. Rijeka druga. Dinamo treći. Rudeš ispada. To se znalo i prije početka ovogodišnjeg prvenstva.

EJ
ejStef
12:28 03.10.2023.

Hajduk, jer čak dvije uprave rade za njega; i Hajdukova i Dinamova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije