Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamov Brazilac Etto u susretu sa Zagrebom pokazao da će biti pravo pojačanje

Etto: Sretan sam, sjajna smo momčad!

20.09.2005.
u 17:29

Odličan je bio debi Brazilca Ettoa u plavome dresu. Postigao je treći pogodak i potvrdio Dinamovu pobjedu u Kranjčevićevoj, taj je gol ujedno bio i Dinamov tisućiti u hrvatskoj nogometnoj ligi, a igrom je pokazao da će neprijeporno biti pojačanje modrima u nastavku prvenstva.

Etto je u utorak sjeo ispred novinara, prevoditelj je bio suigrač Eduardo, jer, ponovimo, novopridošli Brazilac govori samo portugalski... - Bio sam presretan kad mi je Eduardo u svlačionici rekao da sam ušao u klupsku povijest svojim pogotkom. Želio bih naglasiti da me momčad odlično prihvatila, ovdje mi je sjajno i nadam se da ću igrati još bolje - kaže Etto.

- Trener Josip Kuže kaže da ste blizu standardnoga mjesta u sastavu? - Tome se veselim, znači da je trener zadovoljan mojim radom. I još bih jednom želio zahvaliti dečkima u svlačionici, sjajna smo momčad, jedan drugome uvijek pomažemo.

- Možete li usporediti brazilsku i hrvatsku ligu? - U Brazilu je prvenstvo neizvjesnije, više je momčadi koje se bore za naslov. Ali, koliko sam vidio, u Hrvatskoj se igra dobro - kaže Etto, Dinamovo rješenje za desni bok. Pravo pojačanje...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije