Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO

Etto potpisao, Carlos odlazi u Zagreb, Slepi čeka potpis

Etto
Zoran Grizelj
29.01.2011.
u 21:18

Etto je potpisao ugovor s PAOK-om na dvije i pol godine, taj je posao završen nakon uspješnih liječničkih pregleda.

Samo još dokumentacija Dinama i PAOK-a nije izmijenjena, a Etto odlazi bez odštete. Miroslav Slepička otputovao je u Njemačku gdje će u nedjelju na liječniči pregled i mogući potpis za Greuther Fürth i polugodišnju posudbu. Uz opciju da ga njemački drugoligaš i otkupi na ljeto.

Iz Maksimira je otišao Carlos, stoper koji je dosad bio u Kini vratio se u Maksmir, ali su mu plavi našli novi angažman, bit će posuđen u susjednu Kranjčevićevu, Zagrebu. U Dinamo je stigla i prinova, doduše u juniore, iz Moslavine je stigao 18-godišnji vezni igrač Antonio Vidović.

Komentara 6

VE
Velikogoričan56
10:22 30.01.2011.

Mislim da komentari nisu do kraja korektni. Etto nije bio los posao i dosta je toga vratio Dinamu pa nek ide, Brezovac je po mom misljenju odlican posao i trebao bi itekako pojacati konkurenciju na zadnjem veznom. Zanimljivo je kakoo su svi pametni kad treba kritizirati, a zaboravlja se da je Tonel doveden bez odstete, da je Bequiraj kupljen jeftino, a daje izvrsne rezultate. Menedjerski posao ima svoje rizike, kao i svaki drugi.

SA
sant2060
21:45 29.01.2011.

Bravo, Mamiću, care, sve što takne pretvori u zlato, skupo plaćeni Čeh badave u njemačku drugu ligu, skupo plaćeni Carlos badave u Zagreb, dosta plaćeni Etto badave u PAOK. Zdravka za Premijera, kako je samo Brezovca platio a nije morao, a i Osijeku za dva klinca dao 300 000 eura, a mogo ih je besplatno dobiti, to je za udžbenike! Skoro ko kupnja Suareza za 850 000 eura, koji je besplatno pušten negdje u Argentinske pripizdine jer nije mogel ni u Inkeru igrat! Bravo Zdravko, care! Daj još Villa, Pandži, Sivonjića, Dodoa, treba nekamo utući pare od Vrsaljka!

DO
don07
22:00 29.01.2011.

čudne i male brojke za tako uspješnog menađera... znači bez suporta hns i reprezentacije tvoje menađerske sposobnosti se vrte na samo pola miliona ojri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije