Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Erlić odličan u pobjedi nad Juventusom, Kovač remizirao s Bayerom

Serie A - AC Milan v Sassuolo
Daniele Mascolo/REUTERS
16.04.2023.
u 22:39

Za jedini pogodak pobrinuo se Defrel u 64. minuti dok je Erlić odlično komandirao obranom koja je zaustavila sve napade velikana iz Torina.

Hrvatski reprezentativni stoper Martin Erlić odigrao je svih 90 minuta za Sassuolo u 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi protiv Juventusa u susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Za jedini pogodak pobrinuo se Defrel u 64. minuti dok je Erlić odlično komandirao obranom koja je zaustavila sve napade velikana iz Torina.

Ovom pobjedom Sassuolo je skočio na 10. mjesto ljestvice sa 40 bodova, samo četiri manje od sedmog Juventusa. 

Ranije u nedjelju su igrači Torina, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, i Salernitane odigrali su 1-1 (0-1). Goste je u prednost doveo Vilhena (9), a poravnao je Sanabria (57). Nikola Vlašić ušao je u igru za Torino u 38. minuti dok je Domagoj Bradarić odigrao čitav susret za Salernitanu.

Torino je 12. na ljestvici sa 39 bodova, koliko ima i 11. Udinese, dok je Salernitana 15. sa 30 bodova.

Uvjerljivo vodeći je Napoli sa 75 bodova, 14 manje ima drugi Lazio.

Wolfsburg i Bayer igrali bez golova

U posljednjoj utakmici 28. kola njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburg i Bayer iz Leverkusena su igrali 0-0.

Bartol Franjić zbog ozljede mišića nije konkurirao za nastup u momčadi Wolfsburga koju vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

S ovim bodom Wolfsburg je ostao deveti sa 40 bodova, četiri manje od šestog Bayera.

United svladao Notthingham Forest

Nogometaši Manchester Uniteda izdvojili su se na trećem mjestu engleskog prvenstva rutinskom 2-0 (1-0) pobjedom na gostovanju kod "davljenika" Nottingham Foresta u susretu 31. kola.

United je do prednosti doveo Antony (32) kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Navas obanio udarac Martiala, da bi pobjedu potvrdio Dalot (76) kojega je sjajno proigrao Antony.

Treći United sada ima 59 bodova, tri više od četvrtog Newcastle Uniteda, a šest više od petog Tottenham Hotspura.

Nottingham Forest je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 27 bodova, ali i lošijom razlikom pogodaka od 17. Evertona koji takošer ima 27 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije