Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno

Eriksson: Pa sa Stokeom se muče i Manchester i Chelsea

Sven Goran Eriksson (1)
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
28.07.2011.
u 09:21

Nogometni stručnjak Sven-Göran Eriksson prokomentirao je Hajdukova protivnika.

– Bit će zanimljivo, gledao sam Hajduk lani, nije loš. No, neka se ne zavarava time što je Stoke bio 13. u prvenstvu, s njim se muče i Manchester United i Chelsea. Vrlo je čvrsta, tjelesno snažna momčad. Premda, Hajdukova je prednost što je u natjecateljskom ritmu, a Stoke još nije – rekao je bivši engleski izbornik Sven-Göran Eriksson, čiji ekskluzivni intervju pročitajte u novom broju tjednika Max, od subote 30. srpnja.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
11:15 28.07.2011.

Puno ovisi o tome kako će Hajduku ić kontre jer mali Vukušić može pobjeć svakom sam ak dobije dobru loptu. Pri tome ne mislim na one visoke \"balone\" prema naprijed jer to će Englezi pokupit bez problema, mislim na okomite lopte prema golu il malo iz kosa....pa čuda su moguća, zato i volimo nogomet. Naprijed \"bili\", bilo bi red nekaj i napravit za 100-u godišnjicu !!!

OB
-obrisani-
12:11 28.07.2011.

Vidimo veceras.kako ce se postaviti... Visoko su poletili nakon utakmice sa Barcom...(Brkljaca ,sad se nikoga ne bojimo )...

DA
Dario--
13:45 28.07.2011.

Od srca Hajduku želim prolaz,jer ne daj bože ako ispadnu za Hajduk je sezona praktično završila,mada nije ni počela!!Znam jako dobro da Hajduk nikad nije izbacio neku Englesku ekipu,a bio je uvijek jako,jako blizu od Fulhama prije 9 godina,do Tottenhama 1984,Arsenala 1978,Leedsa 1973!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije