Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZO SE SNAŠAO

Erceg već pronašao novi klub? Transfer se sprema još od zime

Istra i Gorica susrele se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
28.03.2024.
u 21:01

Nakon susreta 27. kola, trener Istre potvrdio je raspad odnosa s Antom Ercegom. "Dok sam ja trener, Ante Erceg neće biti dijelom momčadi", rekao je Paolo Tramezzani

Ove srijede Istra 1961 potvrdila je da je Ante Erceg raskinuo ugovor i napustio pulski klub. Međutim, svega dan kasnije stiže informacija kako bi sada slobodan igrač mogao potpisati za drugog hrvatskog prvoligša. Prema pisanju ePodravine, ovaj iskusni igrač je tijekom zimskog prijelaznog roka bio blizu prelaska u Slaven Belupo. Što se tada nije ostvarilo, sada bi moglo.

Prema pisanju koprivničkog portala, "dobro upućeni klupski izvori" navode kako je vrlo vjerojatan Ercegov dolazak u Koprivnicu i da bi ovih dana s upravom kluba trebao dogovoriti sve detalje novog ugovora. Navode kako bi napadač ovoga petka trebao doći u Koprivnicu gdje se u 28. kolu Hrvatske nogometne lige susreću Slaven Belupo i Osijek.

VIDEO Gužva na Maksimiru: Navijači u dugačkom redu čekaju ulaznice za utakmicu Dinamo - Hajduk

Sredinom ovoga mjeseca pojavila se informacija kako je trener pulskog kluba Paolo Tramezzani suspendirao napadača. Naknadno ju je potvrdio sam Talijan rekavši: "Dok sam ja trener, Ante Erceg neće biti dijelom momčadi." Bilo je to nakon utakmice prošloga kola protiv Gorice (0:0).

VEZANI ČLANCI:

Erceg je tijekom karijere prošao mnoge zemlje. Nastupao je za klubove iz Turske, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Danske i Mađarske. Ipak, najviše je igrao u Hrvatskoj, a uz Istrarski nosio je dresove Hajduka, RNK Splita i Osijeka. U Pulu je stigao u kolovozu 2022. godine. Ove je sezone nastupio 22 puta uz šest golova i tri asistencije. Poznat je postao po svojim žestokim reakcijama nakon što je prošle sezone sucu utakmice Istra - Rijeka, Jakovu Titliću, poderao blok, dobio crveni karton pa bacio dres. Zbog toga je kažnjen sa šest tisuća eura i devet utakmica suspenzije.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Istra i Gorica susrele se u 9. kolu SuperSport HNL-a
1/45

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije