Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer na pomolu?

Englezi tvrde: Mourinho silno želi Mandžukića, nudi 30 milijuna eura

Mario Mandžukić
Foto: DPA/PIXSELL
18.02.2014.
u 12:13

S obzirom na to da je Bayern već dogovorio dolazak Lewandowskog na ljeto, čini se da bi Bavarci mogli za dobru cijenu prodati Mandžukića

Mario Mandžukić sutra s Bayernom gostuje u Londonu u kojem u sklopu osmine finala Lige prvaka igra protiv Arsenala. A ako je vjerovati engleskim medijima, hrvatski napadač na ljeto bi se mogao trajno preseliti u englesku metropolu.

Naime, prema njihovu pisanju, Jose Mourinho opasno je "zagrizao" za Mandžu i želi ga na ljeto dovesti u Chelsea. Portugalskom stručnjaku zanimljiva su trojica nogometaša: Mandžukić, Falcao i Diego Costa, ali, tvrde Englezi, shvatio je da će najlakše dovesti Super Marija pa se potpuno posvetio realizaciji tog transfera.

S obzirom na to da je Bayern već dogovorio dolazak Lewandowskog na ljeto, čini se da bi Bavarci mogli za dobru cijenu prodati Mandžukića. A Englezi pišu da je Mourinho spreman ponuditi 30 milijuna eura...

>>>>Direktor Wolfsburga: Nismo postigli dogovor s Bayernom oko Mandžukića, ali...

Komentara 7

Avatar TinaMazze
TinaMazze
12:33 18.02.2014.

Uh ..koja lova ...za to možeš cijelu Sloveniju kupiti!

MO
modovisisajteMaraschino
12:42 18.02.2014.

morat ćeš poduplati ponudu....

Avatar Idler 3
Idler 3
13:30 18.02.2014.

Polako, nije on jedini koji ga silno želi....na proljeće bu stalo frcat sa svih stran !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije