Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN ODGOVOR

Englezi ponovno pišu o Ivani Knoll: Otkrila tko je od sportaša njezina simpatija

KATAR 2022 - Napoznatija navija?ica svjetskog prvenstva Ivana Knoll stigla na utakmicu Hrvatske i Japana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.01.2023.
u 10:06

Tijekom intervjua za Barstool Sports, upitali su je tko joj se najviše sviđa od najpoznatijih sportskih lica. Knoll je iznenadila izabravši legendu iz boksačkog ringa.

Britanski portal SPORTBible nekoliko je puta pisao o Ivani Knoll tijekom Svjetskom prvenstva, a novi članak o našoj najpoznatijoj navijačici objavili su jučer. Navode da je otkrila tko je njezina slavna simpatija; riječ je o sportskoj legendi za koju nitko nije mogao pretpostaviti da će ga odabrati. 

>> Najbogatiji svjetski klub kupuje Lovru Majera i šalje brutalnu ponudu za vatrenog

Tijekom intervjua za Barstool Sports, upitali su je tko joj se najviše sviđa od najpoznatijih sportskih lica. Knoll je iznenadila izabravši legendu iz boksačkog ringa. 

- Znate li tko je moj broj jedan? Imam jednog dečka koji je za mene najbolji od najboljih. Vladimir Kličko. On je kao moj idealan muškarac - istaknula je. 

Kličko se smatra jednim od najboljih boraca svoje generacije, a dva puta je držao naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prije umirovljenja 2017.

Trenutno se bori za svoju domovinu Ukrajinu u njihovom ratu protiv Rusije. Kličkov stariji brat, Vitalij, gradonačelnik je glavnog grada Kijeva.

Ključne riječi

Komentara 3

KR
krunoo
10:15 13.01.2023.

Moze li proci dan bez vijesti o Ivani Knoll!?

DU
Deleted user
12:28 13.01.2023.

Kod nje svaki prolazi s tvrdim novcanikom.......

BE
Beyonder
10:38 13.01.2023.

Koji ima najveći bankovni račun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije