Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK NA OTOKU

Englezi: Perišićeva ozljeda znači odlazak iz Tottenhama. Vatreni ga neće dočekati za Euro?

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/10
20.09.2023.
u 16:19

Zlatko Dalić izjavio je kako je pogodila teška ozljeda našeg reprezentativnog krila uoči Europskog prvenstva idućeg ljeta

Ponajbolji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić teško se ozlijedio na treningu Tottenhama, stradali su prednji križni ligamenti u desnom koljenu i vrlo je upitno kada će se ponovno vratiti na travnjak. Veliki je to udarac za ambicije vatrenih na europskog prvenstvu 2024. godine u Njemačkoj, ali svi se nadamo kako će biti spreman. 

Engleski mediji su u šoku te spekuliraju kako bi ovo mogao biti kraj Perišića u dresu Spursa, menadžer Ange Postecoglu uvodio ga je kao džokera, sada bi ga mogao otpisati na kraju sezone 2023/2024. 

- Bio je ključni igrač momčadi Antonija Contea prošle sezone. Ove sezone odigrao je šest utakmica za Tottenham, izveo je korner nakon kojeg je Richarlison izjednačio protiv Sheffielda. No sezona je za njega vjerojatno gotova - ističe Daily Mail te piše da bi ovo mogao biti kraj Perišićeve epizode u Tottenhamu, a dotaknuli su se i reprezentacije.

- Čovjek koji je treći na ljestvici po broju nastupa za Hrvatsku, iza Luke Modrića (168) i Darija Srne (134), trebao je biti ključna karika momčadi za Euro. Sada ga, međutim, čeka utrka s vremenom i pitanje je hoće li biti spreman. Čak i ako bude fit, pred njim su mjeseci rehabilitacije. 

VEZANI ČLANCI:

- Ugovor mu istječe na kraju sezone pa je moguće da je odigrao posljednju utakmicu. Sudjelovao je u svakoj utakmici pod novim trenerom Postecoglouom te impresionirao protiv Sheffielda - komentar je Evening Standarda. 

Komentara 8

Avatar drug Joža M.
drug Joža M.
17:02 20.09.2023.

Čak i da se oporavi do Eura...ići će tamo bez utakmica? nakon 7 mjeseci neigranja?

NE
Nemanadimak
17:03 20.09.2023.

Eto to je sudbina nogometasa. Jedna ozljeda i gotovo. Naredne godine kada bude jos vise utakmica zbog promijenjenog reda lige sampiona i jos veceg broja utakmica bice jos vise ozljeda.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
18:07 20.09.2023.

S 35 godina trebao se maknuti iz (jedne od) fizički najzahtijevnije lige. Je li trebao u Hajduk ili negdje drugdje to je druga stvar, ali u tim godinama nakon 10 mjeseci pauze poslije rekonstrukcije LCA je obično znak kraja karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije