Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA PODRŠKA
Povratak na članak

FOTO Englezi oduševljeni Boysima: 'To su žestoki momci! U Zagrebu će biti zastrašujuće!'

Navijači zagrebačkog kluba cijelu utakmicu žestoko su navijali za svoje heroje

Komentari 3

Avatar pinta162
pinta162
09:25 02.10.2019.

Čeka vas plavi pakao!

VL
Avatar navijač
navijač
09:48 02.10.2019.

Ne kažem da nismo imali i sreće , ali ono 20. sekundi prije kraja se stvarno nije trebalo dogoditi. Grizi ako treba! U glavnom nismo se osramotili.

VL
DU
Deleted user
13:46 02.10.2019.

Navijao naravno za Dinamo sinoć...ali ovakve tekstove ne mogu čitati...kakvi papci ste to vi..pa ne znate se ni obući u boju svog kluba!! svi u crnim jaknama! pa nije sahrana čiča Pere nego bodrite svoj klub! Plavi Dinamo! Svetinju!! ..izgledate kao nakupina socijalsitčkih navijača na stadionu Lokomotiva 1963-e-godine! A za drogu i pijaču se ima a ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.