Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOURINHO 'POLUDIO'

Engleski savez bez milosti, Diego Costa ne može igrati u derbiju sa Cityjem!

Diego Costa
Reuters/PIXSELL
30.01.2015.
u 14:25

Kazna je velik udarac za Josea Mourinha, koji neće moći računati na Costu za derbi protiv Manchester Cityja.

Engleski nogometni savez kaznio je Diega Costu s tri utakmice neigranja zbog agresivnog ponašanja na uzvratnoj polufinalnoj utakmici Liga kupa protiv Liverpoola.

Španjolski Brazilac za vrijeme dvoboja nagazio je Cana i Škrtela te je ušao u fizički obračun s Gerrardom. Napadač Chelseaja tad se provukao bez crvenog kartona, ali incidenti nisu promakli Savezu, koji ga je odlučio konkretnije kazniti.

Kazna je velik udarac za Josea Mourinha, koji neće moći računati na Costu za derbi protiv Manchester Cityja, a neće igrati ni kod Aston Ville, kao ni protiv Evertona kod kuće.

>> Jose Mourinho u novom 'ratu', ovaj put zbog istrage protiv Diega Coste

Komentara 1

NE
nenasjedajte
18:06 30.01.2015.

ne valja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije