Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNA PONUDA ZA VATRENOG

Engleski prvak ruši rekord i kupuje Joška Gvardiola?!

Rangers v RB Leipzig - UEFA Europa League - Semi Final - Second Leg - Ibrox Stadium
Andrew Milligan/PRESS ASSOCIATIO
02.08.2022.
u 16:49

Nekoliko europskih velikana želi 'privesti' najvećeg dragulja njemačkog prvoligaša.

Njemačke novine Bild pišu da je Manchester City opasno zagrizao za Joška Gvardiola te ga Pep Guardiol želi vidjeti u svojim redovima već ovog ljeta. Naime, 'građani' su prema pisanju poznatog lista ponudili RB Leipzigu čak 80 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca! 

Međutim, 'bikovima' to nije bilo dovoljno pa su se zahvalili na ponudi. Ipak, ne treba očekivati kako će City tek tako odustati i vjerojatno pripremaju još bolju ponudu. Da je Leipzig pristao, Gvardiol bi postao najskuplji Hrvat u povijesti, te jedan od najvrijednijih stopera u svijetu. 

Dobro bi prošao u njegov matični klub Dinamo jer bi na ime postotka od transfera dobio čak 10 milijuna eura. Za Dalićevog stopera se navodno interesirala i Barcelona, ali katalonski gigant ne može financijski parirati arapskim dolarima, dok je Chelsea navodno nudio 40 milijuna eura i Timu Wernera.

Kako bilo, očekuje nas uzbudljivo ljeto koje će proći u lovu na našeg braniča.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

 

A

Komentara 5

FR
freeshooter
17:09 02.08.2022.

Dinamova škola, sustav koji se godinama gradio, ubire svoje velike plodove...ako od eventualne prodaje Joška, dobijemo cca 12 mil €, pa još sa velikom vjerojatnošću uđemo u skupinu LP i još cca 20+10 mil €...ove godine nema prodaje, a to znači...proljeće u Europi i novi veliki uspjesi...moj klub, moj Dinamo...ale ale dinamo ale...

PR
prajdali100
17:06 02.08.2022.

Ne bih da me pogrešno shvatite,da li stvarno toliko vrijedi ?

BU
Bubalamala
21:24 02.08.2022.

Malo ga previše pre tjerujete, prvo momak nije siguran u prvih jedanaest leipziga a šta će biti u " velikanu " ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije