Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije samo Sam
Povratak na članak

Engleski nogometni savez trese još jedan korupcijski skandal

Engleski nogometni savez (FA) i policija su dobili na uvid materijal od lista "Daily Telegrapha".

Komentari 4

KE
kentie
11:25 28.09.2016.

I sad mi mnogi zagriženi i izgriženi nogometni lunetici i fanatici govore kako je Premiership dok je vijeka i pamtivjeka ljudskog roda i naroda, jedino mjesto na svijetu u hramu nogometa, gdje vlada fairplay i poštenje bez pardona i bontona, jer zaboga Englezeri su izmislili fairplay u nogometu i svjetskom sportu uopće. Da ne povjeruješ i pobluješ se. Samo kad se sjetim šetnja igre Englezera protif Ukrajine u Ukrajini u kvalifikacionoj tekmi za svjetsko 2010. dođe mi teška muka i bruka oko struka, di je njihov prvi borbeni sastav repke izgubio "samo" sa 1:0. Lijep ,pristojan i prifatljiv rezuljtat za oko, uši i bol u duši nema šta. A izbornik ingleške repke tada je bil Fabio Capello, oliti po naški Šiško Šeširko, koji je btw. prije toga bil coach Juventusa kad se dogodila afera namještanja, a on na čudesan način "zbrisal" u Realj de lja Madrid, te za kaznu afere namještanja, njegov Juventus otplovil u treću ligu sa dvajes bodova minusa. Eto ti što je profi njogomet, čak i u Ingleškoj. Sad se to vidi i ne zavidi u prirodi i pravoj prigodi.

VL
BU
BubyZG
15:51 28.09.2016.

Ma kako li su se usudili prisluškivati i snimati nekoga bez naloga istražnog suca ?? I još su organi represije ( policija ) odlučili po tome postupati ????? Mislim da jo najbolje da Velika Britanija što prije ode iz EU, jer će inače zaraziti hrvatsku policiju i sudove, pa više nećemo moći dogovarati mutne poslove na miru i bez straha da nas netko ne uhvati i snimi ( ovo ne vrijedi samo za Sabu ) !

VL
DD
dr dragon
16:22 28.09.2016.

to im se nece uvaziti na sudu jer su snimani a nisu ih smjeli snati!

VL
AK
ante kolorante
16:59 28.09.2016.

pa covjek je priznao... sto ima tu suditi vise...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.