Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura na Otoku

Engleski navijači neće oprostiti Capellu što je lagao Becksu

Engleska SAD (1)
Pixsell
15.08.2010.
u 09:53

Talijanski trener kazao je prije nekoliko mjeseci da računa na Beckhama za kvalifikacije za EP.

Ponašanje engleskoga nogometnog izbornika Fabija Capella uoči prijateljskog dvoboja s Mađarskom u srijedu bilo je u najmanju ruku čudno, piše tabloid The Sun pozivajući se na anonimni izvor blizak Albionu.

– Igrači su očekivali veliki momčadski sastanak s Capellom na kojem im je trebao reći da ostave iza sebe noćnu moru sa SP-a u JAR-u i započnu novu eru, ali umjesto toga dobili su tišinu. Nije uopće s njima razgovarao, nije ih motivirao, igrači misle da je pomalo postao čudak koji samo odrađuje stvar i kao da srcem više nije u svom poslu. Možda ga je Svjetsko prvenstvo iscrpilo ili možda jednostavno ne zna jezik – citira The Sun anoniman izvor.

A engleski mediji detaljnu analizu Capellove psihe započeli su prije nekoliko dana kada je Talijan preko TV-a poručio Davidu Beckhamu da više ne računa na njega. Na Otoku su posve očekivano stali u obranu svoje nacionalne ikone optužujući Don Fabija da nije održao obećanje od prije nekoliko mjeseci.

Talijan je, naime, kazao da računa s Beckhamom za kvalifikacije za Euro. Čini se da je lagao.

Beckham je odbio Capellov poziv za prijateljsku utakmicu u kojoj bi se oprostio od reprezentacije. Izvori bliski engleskom nogometašu sugeriraju da se zapravo nije odrekao reprezentativnog dresa. A bura koju je izazvao spomenuti dvojac otišla je do najviših političkih razina.

– Šteta što odlazi, nikada neću zaboraviti njegove slobodnjake – kazao je engleski premijer David Cameron.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:37 15.08.2010.

Capello je postao čudak jer stalno sanja da bi sve kvalifikacijske utakmice želio odigrati izključivo protiv kockastih iz Hrvatske jer za Albion to znači vračanje samopouzdanja, strijelske rekorde, puno golova in veselje do nogometa kod Engleza..

DH
dalibor.hren
10:14 15.08.2010.

Svi ti \"veliki\" treneri su obični šarlatani. Tko bi s Interovim, Barcinim, Čelzijevim, Bayernovim... igračima bio loš trener? Nek Kapelo, Wenger, Ferguson, Murinjo... dođu u Dinamo, Hajduk, Osijek, ili bilo koji naš klub i s postojećim kadrom igrača naprave rezultat!

JO
jozinho
13:59 15.08.2010.

ne slazem se, ti treneri su morali imati rezultate u manjim klubovima da bi dobili angazman u velikom klubu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije