Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI INCIDENT

Engleski navijač izboden na ulicama Milana: Sa sinom došao gledati Ligu prvaka

AC Milan v Newcastle United - UEFA Champions League - Group F - San Siro
Foto: Owen Humphreys/PRESS ASSOCIATION
1/3
19.09.2023.
u 15:48

"Žao mu je što će propustiti utakmicu, ali želi da svaki drugi navijač Newcastlea tamo bude na oprezu. Moj je tata nedavno imao dvije teške operacije koljena, pao je na tlo dok su ga ganjali ulicom i tada su ga napali", rekla je navijačeva kćer Rachel McKay

Eddie McKay je 58-godišnji navijač Newcastlea kojeg su nepoznati počinitelji izboli na ulicama Milana uoči utakmice prvog kola Lige prvaka između Newcastle Uniteda i Milana. Tamo je sa sinom i prijateljem stigao kako bi gledali utakmicu koja je na rasporedu danas u 18:45.

Kako tvrdi, u ponedjeljak oko ponoći zaskočila ih je grupa od sedam ili osam muškaraca s fantomkama. Tamošnja policija potvrdila je kako je McKay hospitaliziran nakon incidenta i u Italiji bi mu se trebao pridružiti ostatak obitelji. 

GALERIJA Dinamo pobijedio Slaven Belupo i uhvatio korak za posrnulim Hajdukom

AC Milan v Newcastle United - UEFA Champions League - Group F - San Siro
1/18

"Moj tata je u šoku, ali je u stabilnom stanju. Žao mu je što će propustiti utakmicu, ali želi da svaki drugi navijač Newcastlea tamo bude na oprezu. Moj je tata nedavno imao dvije teške operacije koljena, pao je na tlo dok su ga ganjali ulicom i tada su ga napali. Moj je brat u redu, ali šokiran je nakon što je vidio što se dogodilo našem ocu. Nismo spavali cijelu noć", rekla je njegova kćer Rachel McKay za Sky Sports News.

VEZANI ČLANCI:

Nakon ovog incidenta oglasili su se i iz engleskog kluba. "Duboko smo zabrinuti što je navijač ozbiljno napadnut u Milanu u ponedjeljak navečer. U kontaktu smo s lokalnim vlastima kako bi razumjeli što se dogodilo. Naše misli su s navijačem i njegovom obitelji. Nadamo se brzom i uspješnom oporavku", priopćili su iz kluba.

VIDEO Uhićena tri igrača Real Madrida zbog snimke seksa s maloljetnicom

Komentara 2

ED
Edinburgh1
19:18 19.09.2023.

Zašto utakmica nije odgođena??ili se to samo radi kad su u pitanju hrvati i hrvate se može pozivati,pazi ne branim naše huligane koji su isli u Grčka ali da srdi smrdi ite kako..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije