Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donjeck slavi hrvatski dvojac

Engleski mediji hvale Srnu i Eduarda

eduardo
AFP
04.11.2010.
u 09:49

Eduardo je ponovno zabio Arsenalu, ovaj put odlučujući pogodak za Šahtar u domaćoj pobjedi u Donjecku (2:1). Za razliku od utakmice prije dva tjedna, kada je golom samo ublažio poraz na Emiratesu (1:5), ovaj put je presudio bivšem klubu

To je i glavna priča uglavnom svih engleskih medija. The Sun u izvještaju s utakmice nabija na nos menadžeru Arsenu Wengeru i Arsenalu kako ih je srušio njihov donedavni igrač.

- Nije mi previše drago opet vidjeti Eduarda kako nam zabija - istaknuo je Wenger, koji se u Londonu veselio njegovu pogotku, no ovaj mu je put Duduov gol spojio obrve na čelu. Ipak, drago mu je što je u dobroj formi.

Kapetana Šahtara Darija Srnu, koji je asistirao Eduardu, engleski dnvenik The Sun proglasio ga je motorom ukrajinske momčadi. I Daily Mail je kao ključnog igrača u pobjedi domaćeg sastava istaknuo kapetana hrvatske reprezentacije. Dobio je osmicu, dok je Eduardo bio drugi najbolje ocijenjeni igrač Šahtara, dobio je sedmicu

Posjetitelji internetske stranice Goal.com za igrača utakmice u Donjecku izabrali su Dudua.

Mnogo pohvala za igru hrvatskog dvojca u Šahtaru dao je ESPN. Za Srnu su napisali da je bio pravi vođa momčadi, a uz Eduarda su dodali opasku: Hoće li ga Arsenalovi navijači ponovno dočekati onako toplo?

Ključne riječi

Komentara 8

BO
bode
10:43 04.11.2010.

Ma koga briga šta su englezi napisali!!! Ti će tipovi o nekom pisati jedino ako im nestane nadahnuća da pišu o svojima!!! Englezi ignoriraju sve!!! I sad je bitno šta oni pišu!!! Kome??? Biliću??? Ma ko hebe i njega i njih!!!!!!!!!!!

Avatar klimavi
klimavi
10:34 04.11.2010.

bravo dudu bravo darijo :-DD

OB
-obrisani-
13:04 04.11.2010.

a što su trebali hvaliti, EUJANEZA.koji prati ligu prvaka i EU ligu na TV.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije