Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Platini, vidiš li?

Engleski huligani divljali i napadali navijače Benfice u Amsterdamu

Huligani (1)
Screenshot youtube
16.05.2013.
u 18:24

Rezultat svega je 37 uhićenih navijača Chelsea, razbijeni izlozi, a ozlijeđena su i trojica policajaca

Iako su mnogi uvjereni da je Engleska uspjela riješiti problem huliganizma te da su njihovi navijači postali mirni, to u stvarnosti i nije tako. Doduše, na domaćim stadionima rijetko se mogu vidjeti nemile scene, ali ono što se poslije događa u pubovima pokraj stadiona, kao i na gostovanjima engleskih klubova, nudi sasvim drukčiju sliku.

Potvrda toga stigla je i jučer iz Amsterdama gdje su navijači Chelsea divljali prije finalne utakmice Europske lige. Naime, njihovi navijači radili su nerede po gradu, a na videosnimkama s YouTubea jasno je vidljivo i da su iz čista mira napali navijače Benfice koji su mirno ispijali pivo u jednoj od amsterdamskih ulica.

Rezultat svega je 37 uhićenih navijača Chelsea, razbijeni izlozi, a ozlijeđena su i trojica policajaca.

Ove nemile scene došle su samo nekoliko dana nakon divljanja navijača PSG-a po Parizu. Predsjednik Uefe Michel Platini rekao je da u vrijeme tih nereda nije bio u Francuskoj te da nije ništa vidio pa ne može ni komentirati. Zanima nas je li vidio jučerašnje scene iz Amsterdama ili samo vidi kad se nešto dogodi na našim prostorima...

>>PSG-ovi huligani bacali kamenje po igračima, razbijali automobile...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije