Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP
Povratak na članak

Engleska torpedirala Crnu Goru, Harry Kane zabio 'hat-trick'

Islanđanima je za prolaz trebala pobjeda u Istanbulu, a do nje ipak nisu došli,iako su u samoj završnici dvoboja propustili nekoliko prilika

Komentari 5

ZE
Zeton
10:53 15.11.2019.

Engleska nogometna reprezentacija se prezentira kao jedna od najboljih ako ne i najbolja reprezentacija svijeta. Sad tek vidimo koga smo pobijedili u polufinalu SP.

VL
IV
ivanbalic
06:30 15.11.2019.

Ah gledao sam snimak,Engleska-C.Gora,aj smijurije od C.Gore,pa njih bi neko ozbiljno lovacko drustvo pobjedilo,kao da su prvi put izasli na teren,gdje se igra nogomet.

VL
Avatar southman
southman
08:10 15.11.2019.

Srbija razbila Luxemburg !

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:24 14.11.2019.

Srbija je pobjedila strašni Luksemburg na dodavanje Adema Ljajića koji ne pjeva himnu " Bože pravde " pa je u eri Miniše Sihajlovića bio na ledu 😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.