Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Emre Can fenomenalnim škaricama donio pobjedu Liverpoolu

Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.05.2017.
u 23:25

Najljepši trenutak na utakmici dogodio se prvom poluvremenu u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je na ubačaj Lucasa Leive fenomenalnim škarica Emre Can neobranjivo pogodio mrežu iza Watfordova vratara Heurelha Gomesa

Liverpoolov veznjak Emre Can odlučio je pobjednika na Vicarage Roadu. U 35. kolu engleske lige njegovi redsi pobijedili su gostima Watford sa 1:0.

Najljepši trenutak na utakmici dogodio se prvom poluvremenu u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je na ubačaj Lucasa Leive fenomenalnim škarica Emre Can neobranjivo pogodio mrežu iza Watfordova vratara Heurelha Gomesa.

Pogodak Nijemca sigurno će biti u užem izboru za najljepši pogodak ove sezone.

Trenutak za pamćenje - škarice Emrea Cana
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Liverpool (69 bodova)je ovom pobjedom treći s tri boda više od Manchester Cityja koji ima utakmicu manje. Watford je 13. s 40 bodova kao Leicester i Stoke.

U 35. kolu španjolske lige Malaga je pobijedila i Sevillu s 4:2. Sevilla je povela u 30. minuti pogotkom Franca Vazqueza, a samo osam minuta je trebalo Malagi da izjednači i to sjajnim pogotkom Pabla Fornalsa. Preokrenuli su domaći početkom drugoga dijela, a strijelac je bio Sandro Ramirez.

Gosti su uspjeli izjednačiti u 57. minuti novim golom Vazqueza, ali Malaga je uzvratila Llorenteovim udarcem. Za konačnih 4:2 zabio je Juan Carlos nakon odbijanca i promašenog jedanaesterca Sandra Ramireza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije