Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALNI PROGRAM
Povratak na članak

Razbili smo sve u studiju! 'Brazil plače, tako je to kad se podcjenjuje Hrvatska!'

U našoj redakciji sve se treslo tijekom utakmice, ali uspjeli smo pribrati naše goste i ekipu u studiju, uključite se u live prijenos.

Komentari 4

Avatar Slatkica
Slatkica
21:30 09.12.2022.

ne znam odkud vam ideja da su Brazilci podcjenjivali Hrvatsku, jer svojom igrom su pokazali da ju itekako respektiraju...čak ni Neymar koji obično najviše voli provocirati suparničke igrače, uopće se nije bahatio niti je glumatao ona svoja uobičajena bacanja po terenu

VL
PI
piqua
16:30 10.12.2022.

Očito niste gledali detaljno cijelu utakmicu..simulirao je samo nešto manje nego inače..a i znamo tko je sudio,pa ne treba vise komentirati..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.