Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRISTIANO SPASITELJ

'Da nije bilo Ronaldovih golova u prvom poluvremenu, ispali bismo'

Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2015.
u 17:55

- Puno smo patili, bilo je tješnje nego što je itko očekivao. Igrali smo loše, bili su bolja momčad - rekao je Butragueno

Iako su se najveće zvijezde Real Madrida našle na udaru kritika, sportski direktor kraljevskog kluba Emilio Butragueno stao je u obranu Cristiana Ronalda. Portugalca smatra najzaslužnijim što los blancosi nisu ispali iz Lige prvaka nakon što je Schalke slavio na Santiago Bernabeuu.

Ronaldo je zabio dvaput za izjednačenje protiv njemačke momčadi, koja je vodila 1:0 i 2:1 u prvom poluvremenu, ali nije uspio spasiti Real od poraza.

- Puno smo patili, bilo je tješnje nego što je itko očekivao. Igrali smo loše, bili su bolja momčad. Da nije bilo Ronaldovih golova u prvom poluvremenu, ispali bismo. On je spasio stvar. Nenormalno je što je Real primio četiri gola u jednoj utakmici Lige prvaka, ali to su problemi koje moramo riješiti - rekao je Butragueno.

Butragueno tvrdi da Carlo Ancelotti ne mora strahovati za svoj posao.

- On ima iskustvo i vjerujemo da naći rješenje.

>> Koliko je 'težak' Cristiano Ronaldo? Evo što sve posjeduje!

Komentara 4

MI
mismis
23:57 11.03.2015.

Istina. Ak Ronaldo ne zabije 15 golova ili Real ne pobjedi protivnika s 3 gola razlike odmah se dovodi prvenstveno igra Ronalda u pitanje. Pa ne moze covjek sam igrat protiv svih. Sinoc je zabio 2 gola i nije dosta. Di je npr. "pojacanje svih pojacanja" iliti Bale jucer bio? Smjesno je za ocekivat da ce Ronaldo konstantno nosit momcad. Nije ovo pojedinacan sport.

DH
dalibor.hren
21:51 11.03.2015.

Njih je spasio sudac: nedosuđen penal za Schalke i treći Realov gol iz nedozvoljene pozicije (offside).

RI
rikavac
19:45 11.03.2015.

kud nisu ispali to bi bilo naj bolje odbrana Reala smijesna Casiljas ko Ladic u vakat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije