Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO UTAKMICU

Emery: Dopustili smo im previše toga! Oni vide šansu u uzvratu i moramo biti još bolji

Valencia: Prva utakmica doigravanja UEFA Konferencijske lige, Villarreal CF - HNK Hajduk
Omar Arnau/PIXSELL
19.08.2022.
u 09:50

- Naš je cilj doći do kraja ovog natjecanja, no moramo ići korak do korak te proći ovo pretkolo. Uvijek smo ambiciozni kada određujemo ciljeve - poručio je Emery.

Villarrealov trener Unai Emery poručio je nakon pobjede od 4:2 nad Hajdukom da će od svojih igrača tražiti jednak angažman u uzvratu jer će hrvatski doprvak istrčati uvjeren da pred svojim navijačima može nadoknaditi poraz iz prve utakmice pretkola Konferencijske lige.

- U uzvratu ćemo morati nastaviti gdje smo stali ovdje te biti još bolji. Moramo ondje otići odlučni jer oni s ovih 2:4 vide šansu na svom stadionu i pred svom publikom - izjavio je Emery na konferenciji na medije u Valenciji.

Villarreal je u četvrtak navečer na poluvremenu vodio 4:1 no Hajduk je pet minuta prije kraja utakmice smanjio iz jedanaesterca na 4:2. Uzvrat se igra u Splitu za tjedan dana.

- Tijekom prvih 90 minuta dogodilo se svašta. Zabili su nam odmah gol no onda smo to uvjerljivo preokrenuli. U drugom poluvremenu smo im pak dopustili previše toga te smo imali prilike koje nismo iskoristili - rekao je Emery.

- Pri rezultatu 4:1 htjeli smo zaključiti ovu priču no dogodilo se to što se dogodilo. Sada se ondje moramo nastaviti nadmetati - dodao je.

Villarreal, koji je lani stigao do polufinala Lige prvaka a sezonu prije osvojio Europsku ligu, favorit je za prolaz protiv Hajduka koji je posljednji put igrao u skupini nekog europskog natjecanja 2010. godine.

Emery je poručio da im je cilj osvojiti Konferencijsku ligu, treće po snazi europsko natjecanje.

- Naš je cilj doći do kraja ovog natjecanja, no moramo ići korak do korak te proći ovo pretkolo. Uvijek smo ambiciozni kada određujemo ciljeve - poručio je Emery.

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:45 19.08.2022.

Emery: Dopustili smo im previše toga! Oni vide šansu u uzvratu i moramo biti još bolj i na balkanu uturiti pet komada.

NA
najposebniji
10:03 19.08.2022.

Sigurno se uplašili, posebno Poljuda...jer Camp Nou ili Bernabeu nemaju takvu atmosferu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije