Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan

El Shaarawy: I bolje da Zlatan nije igrao, dobio bi 10 susreta suspenzije!

'AC Milan\'s Massimo Ambrosini (R) celebrates with his teammates Zlatan Ibrahimovic (L) and  Stephan El Shaarawy  after scoring against Cagliari during their Serie A soccer match at Giuseppe Meazza st
'STRINGER/ITALY'
28.02.2012.
u 16:40

Shaarawy: I izvršni direktor kluba Galliani bio je bijesan, nikad ga nisam vidio takvoga!

U Italiji nikako da se slegne prašina nakon derbija Milana i Juventusa (1:1) na San Siru zbog pogotka Sulleya Muntarija, koji suci nisu priznali crveno-crnima pri rezultata 1:0 za njih.

– Nikad nisam vidio Gallianija (izvršni direktor kluba, nap. a.) takve boje lica. Bio je bijesan na poluvremenu, a po završetku utakmice bio je još gori, ako je to uopće moguće – istaknuo je mladi Stephan El Shaarawy te dodao:

– Sreća za Ibrahimovića da je bio suspendiran za tu utakmicu. Jer, da je igrao, nakon onog incidenta zbog Muntarijeva gola, on bi sigurno dobio 10 utakmica suspenzije!

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:50 28.02.2012.

Vec vise puta sam napisao da se MORA uvesti video kamera kao pomoc sucima i da treneri imaju pravo, u slucaju neke kontraverze,pozvati na pregled video zapisa i to u tijeku utakmice

LE
lepiCane
12:44 29.02.2012.

Ma to ti je stari glupa ideja! prvo nogomet bi totalno izgubio car igre kao sto je izgubio i tenis kad su uveli hawk eye! a drugo nogomet se igra 45min pol bez zaustavljanja vremena koje se onda nadoknaduje sudackomm nadoknadom pa zamisli kako bi to izgledalo da se svako malo zaustavlja igra i gleda semafor da se vidi hawk eye-bilo bi po 15min nadoknade i totalno bi se izgubilo sve sto valja i sva car nogometa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije